Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, şehit ailesi ve gazilerle bir araya geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2021 - 14:56, Güncelleme: 19.08.2021 - 14:56
 

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, şehit ailesi ve gazilerle bir araya geldi

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Keçirborlu ilçe ziyareti kapsamında Kore Gazisi Yusuf İzzet Gün ve şehit Jandarma Uzman Çavuş Ümit Avcı’nın annesi Zehra Avcı’yı ziyaret etti.
İlk olarak ilçe merkezinde ikamet eden Kore Gazisi Yusuf İzzet Gün’ü ziyaret eden Vali Seymenoğlu, Gazi Gün ile bir süre sohbet ederek herhangi bir isteği olup olmadığını sordu. Sohbet sırasında konunun korona virüs aşısına gelmesi üzerine Gazi Gün, “Ben 90 yaşındayım ve 3. doz aşımı oldum, salgından biran önce kurtulmamız için herkes aşı olsun” diyerek misafirlerinin takdirini topladı. Ardından, 1997 yılında Şırnak’ta görev yaparken Kuzey Irak bölgesinde katıldığı operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ümit Avcı’nın İncesu köyünde yaşayan annesi Zehra Avcı’yı evinde ziyaret eden Vali Seymenoğlu, taziye dileklerini ileterek şehit annesi ile bir süre sohbet etti. Vali Seymenoğlu şehit annesi Avcı’ya “Sizler aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz sizlerin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz” dedi. Ziyarette aziz şehidimizin ruhu için Kur’an-ı Kerim tilaveti sunularak dualar da edildi.
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Keçirborlu ilçe ziyareti kapsamında Kore Gazisi Yusuf İzzet Gün ve şehit Jandarma Uzman Çavuş Ümit Avcı’nın annesi Zehra Avcı’yı ziyaret etti.

İlk olarak ilçe merkezinde ikamet eden Kore Gazisi Yusuf İzzet Gün’ü ziyaret eden Vali Seymenoğlu, Gazi Gün ile bir süre sohbet ederek herhangi bir isteği olup olmadığını sordu. Sohbet sırasında konunun korona virüs aşısına gelmesi üzerine Gazi Gün, “Ben 90 yaşındayım ve 3. doz aşımı oldum, salgından biran önce kurtulmamız için herkes aşı olsun” diyerek misafirlerinin takdirini topladı.

Ardından, 1997 yılında Şırnak’ta görev yaparken Kuzey Irak bölgesinde katıldığı operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ümit Avcı’nın İncesu köyünde yaşayan annesi Zehra Avcı’yı evinde ziyaret eden Vali Seymenoğlu, taziye dileklerini ileterek şehit annesi ile bir süre sohbet etti. Vali Seymenoğlu şehit annesi Avcı’ya “Sizler aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz sizlerin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz” dedi. Ziyarette aziz şehidimizin ruhu için Kur’an-ı Kerim tilaveti sunularak dualar da edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.