Isparta’nın tarımı masaya yatırıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2021 - 11:42, Güncelleme: 24.08.2021 - 11:42
 

Isparta’nın tarımı masaya yatırıldı

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel beraberindeki heyet ile Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsünde toplantıya katıldı.
AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel beraberindeki heyet ile Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsünde toplantıya katıldı. Toplantıya, AK Parti Isparta Milletvekili Recep ÖzeL, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, İl Genel Meclisi Üyeleri Sezgin Özdoğancı, Eyüp Doğan, Süleyman Sarpdağ, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay, AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Özer, AK Parti Atabey İlçe Başkanı Mehmet Günkaya, Elma Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kankaya, MAREM Müdürü Şerif Özongun ve Enstitü personeli katıldı. Toplantı Enstitü Müdürü Şerif Özongun ’un açılış konuşması ve kurum tanıtımı ile başladı. Enstitünün yapmış olduğu ulusal ve uluslararası projeler, çalışma konuları ve darboğazlar anlatıldı. Toplantının ana günden maddeleri; Eğirdir ve Isparta tarımının nasıl geliştirilebileceği, araştırma, yayım, çiftçi bağının güçlendirilmesi ile Enstitümüzün üreticilerimize daha farklı nasıl ulaşılabileceği konuları masaya yatırıldı. AK parti Isparta Milletvekili Sayın Recep Özel; toplantıya katılanların görüş ve taleplerini dinleyerek, kendilerine iletilen her konuda destek olacaklarını belirtti. Recep Özel; ayrıca Eğirdir ve Isparta tarımının konuşulacağı diğer kamu ve özel sektör temsilcilerinin de katılacağı daha geniş katılımlı bir toplantı yapılması gerektiğini sözlerine ekledi. Toplantı karşılıklı fikir alışverişlerinin yapılması ile sona erdi.
AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel beraberindeki heyet ile Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsünde toplantıya katıldı.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel beraberindeki heyet ile Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsünde toplantıya katıldı.

Toplantıya, AK Parti Isparta Milletvekili Recep ÖzeL, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, İl Genel Meclisi Üyeleri Sezgin Özdoğancı, Eyüp Doğan, Süleyman Sarpdağ, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay, AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Özer, AK Parti Atabey İlçe Başkanı Mehmet Günkaya, Elma Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kankaya, MAREM Müdürü Şerif Özongun ve Enstitü personeli katıldı.

Toplantı Enstitü Müdürü Şerif Özongun ’un açılış konuşması ve kurum tanıtımı ile başladı. Enstitünün yapmış olduğu ulusal ve uluslararası projeler, çalışma konuları ve darboğazlar anlatıldı. Toplantının ana günden maddeleri; Eğirdir ve Isparta tarımının nasıl geliştirilebileceği, araştırma, yayım, çiftçi bağının güçlendirilmesi ile Enstitümüzün üreticilerimize daha farklı nasıl ulaşılabileceği konuları masaya yatırıldı. AK parti Isparta Milletvekili Sayın Recep Özel; toplantıya katılanların görüş ve taleplerini dinleyerek, kendilerine iletilen her konuda destek olacaklarını belirtti. Recep Özel; ayrıca Eğirdir ve Isparta tarımının konuşulacağı diğer kamu ve özel sektör temsilcilerinin de katılacağı daha geniş katılımlı bir toplantı yapılması gerektiğini sözlerine ekledi. Toplantı karşılıklı fikir alışverişlerinin yapılması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.