Büyükçam’dan; 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2021 - 11:56, Güncelleme: 30.08.2021 - 11:56
 

Büyükçam’dan; 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Büyükçam mesajında; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak ateşini yaktığı Kurtuluş Savaşı mücadelemiz; 30 Ağustos 1922’de Türk milletinin, en zor, en çaresiz zamanlarda dahi büyük işler başarabileceğini gösteren destansı bir zaferle sonuçlanmıştır. Bu zafer, özgürlük ve bağımsızlığın Türk Milletinin karakteri olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. “Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır”  diyerek ve sadece milletine güvenerek yola çıkan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milletiyle birlikte kazandığı zafer, modern Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıyla taçlandırılmış ve bir ulusun geleceği değişmiştir. Bir asır önce verilen bu kutlu mücadelenin ve sonrasında gerçekleştirilen inkılapların ne kadar değerli olduğunu ise günümüzde yaşanan gelişmelerden bir kez daha anlayabiliyoruz. Tüm bu duygu düşüncelerle, 99 yıldır aynı coşku ve inançla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Başta Ulu Önderimiz ve Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi saygı ve minnetle selamlıyorum.30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun” dedi.
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Büyükçam mesajında; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak ateşini yaktığı Kurtuluş Savaşı mücadelemiz; 30 Ağustos 1922’de Türk milletinin, en zor, en çaresiz zamanlarda dahi büyük işler başarabileceğini gösteren destansı bir zaferle sonuçlanmıştır. Bu zafer, özgürlük ve bağımsızlığın Türk Milletinin karakteri olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.
 
“Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır”  diyerek ve sadece milletine güvenerek yola çıkan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milletiyle birlikte kazandığı zafer, modern Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıyla taçlandırılmış ve bir ulusun geleceği değişmiştir. Bir asır önce verilen bu kutlu mücadelenin ve sonrasında gerçekleştirilen inkılapların ne kadar değerli olduğunu ise günümüzde yaşanan gelişmelerden bir kez daha anlayabiliyoruz.
 
Tüm bu duygu düşüncelerle, 99 yıldır aynı coşku ve inançla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Başta Ulu Önderimiz ve Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi saygı ve minnetle selamlıyorum.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.