3 gündür aranan yaşlı adam dere yatağında ölü bulundu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2021 - 19:14, Güncelleme: 02.09.2021 - 19:14
 

3 gündür aranan yaşlı adam dere yatağında ölü bulundu

Burdur’un Yassıgüme köyünde 3 gündür kayıp olarak aranan 80 yaşındaki epilepsi hastası, dere yatağında ölü bulundu....
Edinilen bilgiye göre, köyde yalnız yaşayan ve köylüler tarafından bakılan engelli Hüseyin Şen’den (80) haber alamayan komşuları durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri havadan drone ve arama köpekleri ile arama çalışması başlattı. Burdur AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları sonucu Şen, bugün öğleden sonra köy yakınındaki 1400 rakımlı Karılcak mevkiindeki dere yatağında ölü bulundu. Köylüler, epilepsi hastası olan yaşlı adamın kulaklarının duymadığını, daha önce birkaç kez daha kaybolduğunu belirttiler. Yine jandarmanın bularak köye getirdiği Şen’in bakımının ise köylüler tarafından yapıldığı öğrenildi. Savcının incelemesinin ardından Şen’in cenazesi Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Burdur’un Yassıgüme köyünde 3 gündür kayıp olarak aranan 80 yaşındaki epilepsi hastası, dere yatağında ölü bulundu....

Edinilen bilgiye göre, köyde yalnız yaşayan ve köylüler tarafından bakılan engelli Hüseyin Şen’den (80) haber alamayan komşuları durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri havadan drone ve arama köpekleri ile arama çalışması başlattı. Burdur AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları sonucu Şen, bugün öğleden sonra köy yakınındaki 1400 rakımlı Karılcak mevkiindeki dere yatağında ölü bulundu.

Köylüler, epilepsi hastası olan yaşlı adamın kulaklarının duymadığını, daha önce birkaç kez daha kaybolduğunu belirttiler. Yine jandarmanın bularak köye getirdiği Şen’in bakımının ise köylüler tarafından yapıldığı öğrenildi. Savcının incelemesinin ardından Şen’in cenazesi Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.