Isparta yeni Eğitim yılına hazır

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2021 - 14:36, Güncelleme: 05.09.2021 - 14:36
 

Isparta yeni Eğitim yılına hazır

Türkiye genelinde olduğu gibi Isparta’da da yüz yüze eğitime bugün başlanacak. Isparta Milli Eğitim İl Müdürü Taner Büyükküpçü, okulların açılması için başta Covid – 19 tedbirleri olmak üzere tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.  
 Yaklaşık 1,5 yıldır Covid – 19 pandemisi nedeniyle ‘uzaktan eğitim’ şeklinde süren eğitim bugünden itibaren ‘yüz yüze’ olarak başlayacak. 2021 – 2022 eğitim öğretim yılına sadece bir gün kaldı. Yaklaşık bir aydır il genelindeki okulları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Taner Büyükküpçü, okullarda alınan tedbirleri ve eğitim öğretim planlamalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. BÜYÜKKÜPÇÜ; “TÜM OKULLARIMIZDA TEDBİRLERİMİZİ ALDIK” İl Müdürü Büyükküpçü, 6 Eylül Pazartesi günü eğitim öğretimin başlayacak olması nedeniyle yaptığı açıklamada, “2021 – 2022 eğitim yılı Pazartesi günü itibariyle başlıyor. Biz bütün hazırlıklarımız tamamladık özelikle hijyen maske konusunda gereken tedbirleri aldık, öğretmenlerimizi bu konularda eğittik. Uzun süredir uzakta eğitim devam ediyordu yüz yüze eğitime geçildiğinden dolayı çok mutluyuz. Şuanda birinci sınıflar ve anaokullarının eğitimine başladık. Pazartesi günü ise bütün okullarımızda eğitime başlayacağız” diye konuştu. 473 OKULDA 79 BİN 488 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPACAK Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise olmak üzere Isparta’da toplam 473 okul bulunduğunu ve bu okullarda 4 bin 469 derslik bulunduğunu ifade eden Milli Eğitim İl Müdürü Taner Büyükküpçü; “Bu okullarımızda 79 bin 488 öğrencimiz 6 bin 605 Öğretmenimiz 6 Eylül 2021 Pazartesi günü itibariyle Eğitim – Öğretime başlamış olacaklardır” dedi. “ÖĞRETMENLERİN YÜZDE 90’I AŞILANDI” Şuana kadar aşılarını yaptırmamış öğretmenlere de aşılarını bir an önce yaptırmaları konusunda çağrıda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Taner, Isparta’da görev yapan öğretmenlerin yüzde 90’ının aşılandığını vurgulayarak, amaçlarının Isparta’yı daha iyi yarınlara taşıyabilmek olduğunu sözlerine ekledi.
Türkiye genelinde olduğu gibi Isparta’da da yüz yüze eğitime bugün başlanacak. Isparta Milli Eğitim İl Müdürü Taner Büyükküpçü, okulların açılması için başta Covid – 19 tedbirleri olmak üzere tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.  

 Yaklaşık 1,5 yıldır Covid – 19 pandemisi nedeniyle ‘uzaktan eğitim’ şeklinde süren eğitim bugünden itibaren ‘yüz yüze’ olarak başlayacak. 2021 – 2022 eğitim öğretim yılına sadece bir gün kaldı. Yaklaşık bir aydır il genelindeki okulları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Taner Büyükküpçü, okullarda alınan tedbirleri ve eğitim öğretim planlamalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

BÜYÜKKÜPÇÜ; “TÜM OKULLARIMIZDA TEDBİRLERİMİZİ ALDIK”

İl Müdürü Büyükküpçü, 6 Eylül Pazartesi günü eğitim öğretimin başlayacak olması nedeniyle yaptığı açıklamada, “2021 – 2022 eğitim yılı Pazartesi günü itibariyle başlıyor. Biz bütün hazırlıklarımız tamamladık özelikle hijyen maske konusunda gereken tedbirleri aldık, öğretmenlerimizi bu konularda eğittik. Uzun süredir uzakta eğitim devam ediyordu yüz yüze eğitime geçildiğinden dolayı çok mutluyuz. Şuanda birinci sınıflar ve anaokullarının eğitimine başladık. Pazartesi günü ise bütün okullarımızda eğitime başlayacağız” diye konuştu.

473 OKULDA 79 BİN 488 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPACAK

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise olmak üzere Isparta’da toplam 473 okul bulunduğunu ve bu okullarda 4 bin 469 derslik bulunduğunu ifade eden Milli Eğitim İl Müdürü Taner Büyükküpçü; “Bu okullarımızda 79 bin 488 öğrencimiz 6 bin 605 Öğretmenimiz 6 Eylül 2021 Pazartesi günü itibariyle Eğitim – Öğretime başlamış olacaklardır” dedi.

“ÖĞRETMENLERİN YÜZDE 90’I AŞILANDI”

Şuana kadar aşılarını yaptırmamış öğretmenlere de aşılarını bir an önce yaptırmaları konusunda çağrıda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Taner, Isparta’da görev yapan öğretmenlerin yüzde 90’ının aşılandığını vurgulayarak, amaçlarının Isparta’yı daha iyi yarınlara taşıyabilmek olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.