Halıcı: Türkiye Yol geçen hanına döndü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2021 - 11:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 11:31
 

Halıcı: Türkiye Yol geçen hanına döndü

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı: ‘Türkiye adeta yol geçen hanına dönmüş durumdadır’ dedi.
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı: ‘ Türkiye adeta yol geçen hanına dönmüş durumdadır’ dedi. CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, hükümetin mülteci politikasını eleştirdi. Türkiye’nin göç konusunda yol geçen hanına döndüğünü ifade eden İl Başkanı Halıcı, “Elini kolunu sallayan insanlar bu ülkenin sınır kapısından geçebiliyor. Kimse de siz kimsiniz demiyor’ dedi. Göç meselesi bütün dünyayı sıkıntıya sokmaktadır. Fakat bizim gibi yol geçen hanına dönmüş ülkelerde sıkıntı çok daha büyük. Yahu elini kolunu sallayarak bu insanlar sınır kapısından içeri giriyor. Kimse siz kimsiniz demiyor. Savaştan kaçıyorlarmış, bunların aileleri çocukları nerede. Neden belli yaş aralığındaki genç erkekler devamlı geliyor. Bu kadar yolu yürüyerek gelmedikleri bellidir. Kimler organize ediyor bu süreci, mülteci meselesi çok ciddi bir meseledir’ diye konuştu.
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı: ‘Türkiye adeta yol geçen hanına dönmüş durumdadır’ dedi.

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı: ‘ Türkiye adeta yol geçen hanına dönmüş durumdadır’ dedi.

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, hükümetin mülteci politikasını eleştirdi. Türkiye’nin göç konusunda yol geçen hanına döndüğünü ifade eden İl Başkanı Halıcı, “Elini kolunu sallayan insanlar bu ülkenin sınır kapısından geçebiliyor. Kimse de siz kimsiniz demiyor’ dedi.

Göç meselesi bütün dünyayı sıkıntıya sokmaktadır. Fakat bizim gibi yol geçen hanına dönmüş ülkelerde sıkıntı çok daha büyük. Yahu elini kolunu sallayarak bu insanlar sınır kapısından içeri giriyor. Kimse siz kimsiniz demiyor. Savaştan kaçıyorlarmış, bunların aileleri çocukları nerede. Neden belli yaş aralığındaki genç erkekler devamlı geliyor. Bu kadar yolu yürüyerek gelmedikleri bellidir. Kimler organize ediyor bu süreci, mülteci meselesi çok ciddi bir meseledir’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.