Çandırda Yangın Sonrası Yaralar Sarılmaya Başlandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2021 - 11:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 11:40
 

Çandırda Yangın Sonrası Yaralar Sarılmaya Başlandı

Orman yangınlarında zarar gören vatandaşlarımıza nakdi yardım yapıldı.
Orman yangınlarında zarar gören vatandaşlarımıza nakdi yardım yapıldı. Isparta Orman Bölge Müdürlüğü görev alanında bulunan Sütçüler ilçesi, Çandır köyünde 2 Ağustos tarihinde çıkan orman yangınında küçükbaş hayvanları ve arı kovanları zarar gören 4 ailenin kayıplarının karşılanması amacıyla Bölge Müdürlüğü ORKÖY Şube Müdürlüğünce proje yapılarak vatandaşlarımızın zararları karşılandı. Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy; yangın anında ormanlarımızı ve yerleşim yerlerimizi korumak adına teşkilatımızla beraber cansiperane çalışan vatandaşlarımıza teşekkür ederek,  cankaybı meydana gelmemesinden ötürü duyduğu memnuniyeti belirtip, mal kayıplarının devletimizin ve teşkilatımızın gücüyle zaman içinde çözülebilecek hususlar olduğunu, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için tamamı hibe olmak üzere 75.400 TL nakdi yardımda bulunulduğunu, yangında zarar gören alanların da devletimizin ve teşkilatımızın çalışmalarıyla hızlı bir şekilde yeniden yeşil örtüsüne kavuşması çalışmasına başladıklarını, yangın mevsiminde vatandaşlarımızın açık alanda ateş yakmaması uyarısında bulunarak, yangında zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Orman yangınlarında zarar gören vatandaşlarımıza nakdi yardım yapıldı.

Orman yangınlarında zarar gören vatandaşlarımıza nakdi yardım yapıldı.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü görev alanında bulunan Sütçüler ilçesi, Çandır köyünde 2 Ağustos tarihinde çıkan orman yangınında küçükbaş hayvanları ve arı kovanları zarar gören 4 ailenin kayıplarının karşılanması amacıyla Bölge Müdürlüğü ORKÖY Şube Müdürlüğünce proje yapılarak vatandaşlarımızın zararları karşılandı.

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy; yangın anında ormanlarımızı ve yerleşim yerlerimizi korumak adına teşkilatımızla beraber cansiperane çalışan vatandaşlarımıza teşekkür ederek,  cankaybı meydana gelmemesinden ötürü duyduğu memnuniyeti belirtip, mal kayıplarının devletimizin ve teşkilatımızın gücüyle zaman içinde çözülebilecek hususlar olduğunu, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için tamamı hibe olmak üzere 75.400 TL nakdi yardımda bulunulduğunu, yangında zarar gören alanların da devletimizin ve teşkilatımızın çalışmalarıyla hızlı bir şekilde yeniden yeşil örtüsüne kavuşması çalışmasına başladıklarını, yangın mevsiminde vatandaşlarımızın açık alanda ateş yakmaması uyarısında bulunarak, yangında zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.