Balıkçılar Eğirdir Gölü çevresinde temizlik yaptı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2021 - 12:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 12:01
 

Balıkçılar Eğirdir Gölü çevresinde temizlik yaptı

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde balıkçılar, avlanma sezonunun açılmasıyla birlikte farkındalık oluşturmak amacıyla göl kıyısında temizlik yaptı....
Balıkçılık genel av yasağı 31 Ağustos itibariyle sona erdi. Bu kapsamda Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü tarafından yeni av sezonu açılış etkinlikleri kapsamında Eğirdir Gölü kıyısında balıkçı ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla temizlik faaliyeti gerçekleştirildi. Balıkçılar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri Eğirdir ilçesine bağlı Barla köyü balıkçı barınağı etrafında çevre temizliği yaptı. Öte yandan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri su ürünleri kooperatiflerini su kaynakalrı ve balıkçı barınaklarının temizliği konusunda uyardı.
Isparta’nın Eğirdir ilçesinde balıkçılar, avlanma sezonunun açılmasıyla birlikte farkındalık oluşturmak amacıyla göl kıyısında temizlik yaptı....

Balıkçılık genel av yasağı 31 Ağustos itibariyle sona erdi. Bu kapsamda Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü tarafından yeni av sezonu açılış etkinlikleri kapsamında Eğirdir Gölü kıyısında balıkçı ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla temizlik faaliyeti gerçekleştirildi. Balıkçılar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri Eğirdir ilçesine bağlı Barla köyü balıkçı barınağı etrafında çevre temizliği yaptı.

Öte yandan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri su ürünleri kooperatiflerini su kaynakalrı ve balıkçı barınaklarının temizliği konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.