Isparta Baro Başkanı Ünsal Çankaya Güven Tazeledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2021 - 10:44, Güncelleme: 13.09.2021 - 10:44
 

Isparta Baro Başkanı Ünsal Çankaya Güven Tazeledi

Isparta Barosu’nun covid-19 salgını nedeniyle ertelenen 31’inci olağan genel kurulu tamamlandı. Yapılan kongre sonucunda mevcut başkan Ünsal Çankaya güven tazeledi ve yeniden başkan seçildi.
Isparta Barosu’nun covid-19 salgını nedeniyle ertelenen 31’inci olağan genel kurulu bugün tamamlandı. 6 Mart Kapalı Spor Salonunda pandemi tedbirlerine uygun bir şekilde gerçekleştirilen genel kurula Ak Parti Isparta  Milletvekili Recep Özel, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ve baroya kayıtlı avukatlar katıldı.Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya, seçimi kazanıp Isparta Barosunu ve avukatlık mesleğini daha da ileri taşıyacaklarını söyledi.Isparta Barosu Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılınç, demokrasinin en iyi uygulandığı yerlerin başında baroların geldiğini belirterek, baro seçimlerinin hayırlı olmasını diledi.Konuşmaların ardından seçime geçildi. Avukatlar, bir sonraki dönemde Isparta Barosu’nda başkanlık yapacak aday için oy kullandı.Yapılan seçim sonucunda mevcut Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya güven tazeledi. Çankaya 273, Faruk Algınkılınç 88 oy aldı.
Isparta Barosu’nun covid-19 salgını nedeniyle ertelenen 31’inci olağan genel kurulu tamamlandı. Yapılan kongre sonucunda mevcut başkan Ünsal Çankaya güven tazeledi ve yeniden başkan seçildi.

Isparta Barosu’nun covid-19 salgını nedeniyle ertelenen 31’inci olağan genel kurulu bugün tamamlandı.

6 Mart Kapalı Spor Salonunda pandemi tedbirlerine uygun bir şekilde gerçekleştirilen genel kurula Ak Parti Isparta  Milletvekili Recep Özel, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ve baroya kayıtlı avukatlar katıldı.Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya, seçimi kazanıp Isparta Barosunu ve avukatlık mesleğini daha da ileri taşıyacaklarını söyledi.Isparta Barosu Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılınç, demokrasinin en iyi uygulandığı yerlerin başında baroların geldiğini belirterek, baro seçimlerinin hayırlı olmasını diledi.Konuşmaların ardından seçime geçildi. Avukatlar, bir sonraki dönemde Isparta Barosu’nda başkanlık yapacak aday için oy kullandı.Yapılan seçim sonucunda mevcut Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya güven tazeledi. Çankaya 273, Faruk Algınkılınç 88 oy aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.