2. Avrupa Ödülleri sahiplerini buldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2021 - 12:08, Güncelleme: 21.09.2021 - 12:08
 

2. Avrupa Ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul’da Cemile Sultan Yalısı’nda yapılan bir törenle 2. Avrupa Ödülleri sahiplerini buldu.
İstanbul’da Cemile Sultan Yalısı’nda yapılan bir törenle 2. Avrupa Ödülleri sahiplerini buldu. İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, jüri heyetinin kararı ile “ Pandemi Döneminde En Başarılı Siyasetçi Ödülü”ne layık görüldü ve ödül alan tek milletvekili oldu. Pandemi Döneminde En Başarılı Siyasetçi ödülünü almaktan dolayı çok gururlu olduğunu belirten Cesur şöyle konuştu: “İşte güzellik burada; pandemi sürecinde katkı sağlayanlara verilen kıymette! Ve asıl güzellik de çoğu kadın, kendi alanlarında başarı öyküsü olan ve Türkiye’nin hatta dünyanın her yerinden gelmiş birbirinden değerli ödül sahiplerini bu güzel törende buluşturmakta. Çok değerli akademisyenlerimizden, iş insanlarına, sanatçılarımıza kadar müthiş başarılı insanımızın buluştuğu şahane bir törende idik. Güzel olaylara şahitlik etmeyi, pandemi nedeniyle ayrı kaldığımız bu sıkıntılı süreçte öyle çok özlemişiz ki! Avrupa Uyum Komisyonu bir kadın milletvekiliyim. Avrupa Ödülleri veriliyor. Bana da layık görülmüş. Değerli jüri üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyet bir Avrupa Projesi ve Büyük Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin ayırt eden en önemli özelliği, kadını toplum içine sokmalıdır. Benim siyasete girme sebebim de; ben nasıl ki dar gelirli iki öğretmen çocuğu olarak, Cumhuriyetin sunduğu olanaklarla önce doktor sonra Cumhurbaşkanı doktoru ve Başdanışmanı olabilmişsem, her köyden bir Aylin çıkmalı idi. Bugün burada kadın milletvekili olarak huzurunuzda bu ödülü almaktan duyduğum gururla, Atatürk Cumhuriyeti’ne yakışır kadınlı erkekli çok değerli katılımcılarla olmaktan duyduğum mutluluğu paylaşmak istiyorum.” dedi. Ödül alan İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, başta By Protokol Dergisi imtiyaz sahibi Barış Yazıcı ve ekibine olmak üzere organizasyona katkı sağlayan sponsorlara, ödül töreninin sunucu Zafer Kiraz’a, emeği geçen herkese ve ödülü kendisine layık gören tüm jüri üyelerine teşekkürlerini sundu. Milletvekili Aylin Cesur, pandemiden önce ise İstanbul Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilen “Türkiye’nin İncileri” ödül töreninde “Yılın Siyasetçisi Ödülü”ne layık görülmüş, “Bu ödül Isparta Halkı’nındır. Cumhuriyet’ten, demokrasiden ve Büyük Atatürk’e sadakatle bağlı kalmaktan vazgeçmeyelim.” demişti.
İstanbul’da Cemile Sultan Yalısı’nda yapılan bir törenle 2. Avrupa Ödülleri sahiplerini buldu.

İstanbul’da Cemile Sultan Yalısı’nda yapılan bir törenle 2. Avrupa Ödülleri sahiplerini buldu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, jüri heyetinin kararı ile “ Pandemi Döneminde En Başarılı Siyasetçi Ödülü”ne layık görüldü ve ödül alan tek milletvekili oldu.

Pandemi Döneminde En Başarılı Siyasetçi ödülünü almaktan dolayı çok gururlu olduğunu belirten Cesur şöyle konuştu:

“İşte güzellik burada; pandemi sürecinde katkı sağlayanlara verilen kıymette! Ve asıl güzellik de çoğu kadın, kendi alanlarında başarı öyküsü olan ve Türkiye’nin hatta dünyanın her yerinden gelmiş birbirinden değerli ödül sahiplerini bu güzel törende buluşturmakta.

Çok değerli akademisyenlerimizden, iş insanlarına, sanatçılarımıza kadar müthiş başarılı insanımızın buluştuğu şahane bir törende idik. Güzel olaylara şahitlik etmeyi, pandemi nedeniyle ayrı kaldığımız bu sıkıntılı süreçte öyle çok özlemişiz ki! Avrupa Uyum Komisyonu bir kadın milletvekiliyim. Avrupa Ödülleri veriliyor. Bana da layık görülmüş. Değerli jüri üyelerine şükranlarımı sunuyorum.

Cumhuriyet bir Avrupa Projesi ve Büyük Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin ayırt eden en önemli özelliği, kadını toplum içine sokmalıdır. Benim siyasete girme sebebim de; ben nasıl ki dar gelirli iki öğretmen çocuğu olarak, Cumhuriyetin sunduğu olanaklarla önce doktor sonra Cumhurbaşkanı doktoru ve Başdanışmanı olabilmişsem, her köyden bir Aylin çıkmalı idi. Bugün burada kadın milletvekili olarak huzurunuzda bu ödülü almaktan duyduğum gururla, Atatürk Cumhuriyeti’ne yakışır kadınlı erkekli çok değerli katılımcılarla olmaktan duyduğum mutluluğu paylaşmak istiyorum.” dedi.

Ödül alan İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, başta By Protokol Dergisi imtiyaz sahibi Barış Yazıcı ve ekibine olmak üzere organizasyona katkı sağlayan sponsorlara, ödül töreninin sunucu Zafer Kiraz’a, emeği geçen herkese ve ödülü kendisine layık gören tüm jüri üyelerine teşekkürlerini sundu.

Milletvekili Aylin Cesur, pandemiden önce ise İstanbul Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilen “Türkiye’nin İncileri” ödül töreninde “Yılın Siyasetçisi Ödülü”ne layık görülmüş, “Bu ödül Isparta Halkı’nındır. Cumhuriyet’ten, demokrasiden ve Büyük Atatürk’e sadakatle bağlı kalmaktan vazgeçmeyelim.” demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.