İşkur'un Hibe Desteğiyle İşini Kurdu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2021 - 14:24, Güncelleme: 27.09.2021 - 14:24
 

İşkur'un Hibe Desteğiyle İşini Kurdu

Isparta’nın Yazısöğüt Köyünde yaşayan ve geçimini hayvancılıkla sağlayan 3 çocuk babası Eski Hükümlü Bekir KARAKURT, İŞKUR’dan aldığı 44.145 TL hibe desteği ile işini kurdu.
Denetimli Serbestlik kapsamında tahliye edilen Bekir KARAKURT, hayvancılık yaparak geçimini sağlamak için İŞKUR’un eski hükümlülere sağladığı hibe desteğine başvurdu. İŞKUR’un Engelli ve Eski Hükümlü Projesi kapsamında gereken şartları sağlayan ve hibe desteği almaya hak kazanan Bekir KARAKURT, İŞKUR’dan aldığı 44.145 TL’lik hibe desteğiyle 3 büyük baş hayvan aldı. Aldığı hayvanların yavrulamasıyla 2 hayvanı daha oldu.İnsanın başına böyle kötü durumların gelebileceğini belirten KARAKURT; İŞKUR’dan aldığımız destekle 3 büyük baş hayvan aldık. Aldığımız hayvanların 2 yavrusu daha oldu. Hayvanlarımızın sayısı çoğalıyor. Devletimizden Allah razı olsun. Eski hükümlülere böyle bir fırsatı sunan İŞKUR’a teşekkür ederim. Bu yaşa geldik devletimiz elimizden tuttu. Bu bizim için büyük bir nimettir” dedi. İŞKUR İl Müdürü Mustafa HÖKE ise verilen desteğin ardından projenin ilerleyişine bakmak amacıyla 3 yıl boyunca denetleme yaptıklarını ifade etti. Engelli ve eski hükümlülerin istihdamda “Dezavantajlı Gruplar” arasında yer aldığını belirten HÖKE; “Bu proje kapsamında; eski hükümlülerimize her yıl proje başvurularını açıyoruz. Projelerin değerlendirilmesi yapıldıktan sonra iş kurma ve ödemeleri gerçekleştiriyoruz. Bekir KARAKURT da bu projeden faydalanan bir vatandaşımız. İŞKUR olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da eski hükümlülere işini kurma konusunda desteklerimiz devam edecektir” şeklinde ifadelerde bulundu.
Isparta’nın Yazısöğüt Köyünde yaşayan ve geçimini hayvancılıkla sağlayan 3 çocuk babası Eski Hükümlü Bekir KARAKURT, İŞKUR’dan aldığı 44.145 TL hibe desteği ile işini kurdu.

Denetimli Serbestlik kapsamında tahliye edilen Bekir KARAKURT, hayvancılık yaparak geçimini sağlamak için İŞKUR’un eski hükümlülere sağladığı hibe desteğine başvurdu.
İŞKUR’un Engelli ve Eski Hükümlü Projesi kapsamında gereken şartları sağlayan ve hibe desteği almaya hak kazanan Bekir KARAKURT, İŞKUR’dan aldığı 44.145 TL’lik hibe desteğiyle 3 büyük baş hayvan aldı. Aldığı hayvanların yavrulamasıyla 2 hayvanı daha oldu.
İnsanın başına böyle kötü durumların gelebileceğini belirten KARAKURT; İŞKUR’dan aldığımız destekle 3 büyük baş hayvan aldık. Aldığımız hayvanların 2 yavrusu daha oldu. Hayvanlarımızın sayısı çoğalıyor. Devletimizden Allah razı olsun. Eski hükümlülere böyle bir fırsatı sunan İŞKUR’a teşekkür ederim. Bu yaşa geldik devletimiz elimizden tuttu. Bu bizim için büyük bir nimettir” dedi.
İŞKUR İl Müdürü Mustafa HÖKE ise verilen desteğin ardından projenin ilerleyişine bakmak amacıyla 3 yıl boyunca denetleme yaptıklarını ifade etti.
Engelli ve eski hükümlülerin istihdamda “Dezavantajlı Gruplar” arasında yer aldığını belirten HÖKE; “Bu proje kapsamında; eski hükümlülerimize her yıl proje başvurularını açıyoruz. Projelerin değerlendirilmesi yapıldıktan sonra iş kurma ve ödemeleri gerçekleştiriyoruz. Bekir KARAKURT da bu projeden faydalanan bir vatandaşımız. İŞKUR olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da eski hükümlülere işini kurma konusunda desteklerimiz devam edecektir” şeklinde ifadelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.