Isparta'yı Tercih Eden Öğrenciler Şanslı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2021 - 15:36, Güncelleme: 28.09.2021 - 15:36
 

Isparta'yı Tercih Eden Öğrenciler Şanslı

ISUBÜ (Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Üniversite öğrencilerinin Isparta'da barınma sorunu yaşamadığını söyledi.
ISUBÜ ( Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Üniversite öğrencilerinin Isparta'da barınma sorunu yaşamadığını söyledi. Isparta'da üniversite eğitimini tercih eden öğrencilerin şanslı olduğunu belirten Rektör Diler; "Isparta barınma anlamında ülkemizin en iyi illerindendir. KYK kapasitesi olarak yeterli kapasiteye sahip bir iliz. Öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız rahat olsunlar. KYK yurtlarımızın yapılmasında ve kapasitesi ciddi oranda artırılmasında büyük çaba sarfeden TBMM Başkanvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'e öğrencilerimiz ve ilimiz adına teşekkür ediyorum" dedi. Ayrıca, 81 il arasında Isparta’nın barınma sorunu olmayan 3. İl olduğunu da sözlerine ekleyen Rektör Diler, “Isparta’da KYK’nın yurtlarının devreye girmesiyle 81 il arasında en sorunsuz 3. İl değil en sorunsuz il olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.  
ISUBÜ (Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Üniversite öğrencilerinin Isparta'da barınma sorunu yaşamadığını söyledi.

ISUBÜ ( Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Üniversite öğrencilerinin Isparta'da barınma sorunu yaşamadığını söyledi.

Isparta'da üniversite eğitimini tercih eden öğrencilerin şanslı olduğunu belirten Rektör Diler; "Isparta barınma anlamında ülkemizin en iyi illerindendir. KYK kapasitesi olarak yeterli kapasiteye sahip bir iliz. Öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız rahat olsunlar. KYK yurtlarımızın yapılmasında ve kapasitesi ciddi oranda artırılmasında büyük çaba sarfeden TBMM Başkanvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'e öğrencilerimiz ve ilimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ayrıca, 81 il arasında Isparta’nın barınma sorunu olmayan 3. İl olduğunu da sözlerine ekleyen Rektör Diler, “Isparta’da KYK’nın yurtlarının devreye girmesiyle 81 il arasında en sorunsuz 3. İl değil en sorunsuz il olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.