Milletvekili Cesur Köy Ziyaretlerine devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2021 - 15:37, Güncelleme: 28.09.2021 - 15:37
 

Milletvekili Cesur Köy Ziyaretlerine devam ediyor

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Isparta’nın köylerini ve kasabalarını gezmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Uluborlu, Keçiborlu, Sütçüler, Senirkent ve Şarkikaraağaç ilçelerine bağlı köylerini gezen Milletvekili Cesur, bu hafta Yalvaç’ın köylerini ziyaret etti.
İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Isparta’nın köylerini ve kasabalarını gezmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Uluborlu, Keçiborlu, Sütçüler, Senirkent ve Şarkikaraağaç ilçelerine bağlı köylerini gezen Milletvekili Cesur, bu hafta Yalvaç’ın köylerini ziyaret etti. Yalvaç köy ziyaretleri kapsamında önce Yalvaç ilçe merkezinde sivil toplum kuruluşları ile bir dizi ziyaretin gerçekleştirildiği programda, aralarında Özbayat, Özgüney, Kuyucak, Bağkonak, Kozluçay, Dedeçam, Korukaya, Çetince ve Bahtiyar köylerinin de bulunduğu ziyaretler gece geç saatlere kadar sürdü. Köylerde Milletvekili Cesur’a büyük ilgi gösterilirken, köy meydanlarında yüksek katılımlı toplantılar gerçekleştirildi. Milletvekili Cesur’a ziyaretlerinde, İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, İYİ Parti Yalvaç İlçe Başkanı Süleyman Kocabaş, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız, İYİ Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Cemil Çelik ve İYİ Parti teşkilatlarından oluşan heyet eşlik etti. Köy ziyaretlerine başlamadan önce, İYİ Parti Heyeti ilk olarak Yalvaç Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Milletvekili Cesur, “Sorunları her zaman yerinde tespit etmek için ziyaretler yapıyoruz. Amacımız halkın sorunlarına derman olmak ve yapıcı muhalefet yapıyoruz bu nedenle. İYİ Parti kurulalı beri yapıcı muhalefet yapma taraftarıyız. Çünkü Türkiye hepimizin, birlikte büyütmek zorundayız. Dolayısıyla muhalefet yapacağız ve eksikleri söyleyerek, vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmek zorundayız.” dedi. Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yalçın Kurucu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İYİ Parti Milletvekili Cesur, ziyaretlerine Yalvaç Muhtar Derneği ile devam etti. Yalvaç Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Pekmezci, İYİ Parti teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Köy ve mahallelerde yaşanan sorunları dile getiren Milletvekili Cesur, “Türkiye büyüyen bir ülke. Ülkemizde pasta büyürken, köylümüze, vatandaşımıza düşen pay azalıyor. Köylerimize bu kayıpların yerine yenisini koyacak hizmetler yapmamız lazım. Köy ve mahallelerimizde yaşanan sorunları hep birlikte çözmeliyiz. Yeter ki mevcut kaynaklar başka yerlere değil de vatandaşlarımıza doğru dağıtılsın.” dedi ve muhtarlardan köylerin sorunlarını dinledi, notlar aldı. Milletvekili Cesur’un ziyaret ettiği bir diğer adres ise Yalvaç Pisidia Antiokheia Kadın Girişimcileri Kooperatifi oldu. Kooperatif başkanı Nilgün Yüncü ziyaretinden dolayı Milletvekili Cesur’a teşekkürlerini dile getirirken, Milletvekili Cesur, “Türkiye’nin bugünkü problemlerinden çıkışının en önemli yolu üretmekten geçiyor. Biz bunu kadınlarımızla başaracağız.” dedi. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerinin ardından Yalvaç ilçe merkezinde esnaflarla buluşan Milletvekili Cesur, köy ziyaretlerine başlamak üzere ilçe merkezinden ayrıldı.
İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Isparta’nın köylerini ve kasabalarını gezmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Uluborlu, Keçiborlu, Sütçüler, Senirkent ve Şarkikaraağaç ilçelerine bağlı köylerini gezen Milletvekili Cesur, bu hafta Yalvaç’ın köylerini ziyaret etti.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Isparta’nın köylerini ve kasabalarını gezmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Uluborlu, Keçiborlu, Sütçüler, Senirkent ve Şarkikaraağaç ilçelerine bağlı köylerini gezen Milletvekili Cesur, bu hafta Yalvaç’ın köylerini ziyaret etti.

Yalvaç köy ziyaretleri kapsamında önce Yalvaç ilçe merkezinde sivil toplum kuruluşları ile bir dizi ziyaretin gerçekleştirildiği programda, aralarında Özbayat, Özgüney, Kuyucak, Bağkonak, Kozluçay, Dedeçam, Korukaya, Çetince ve Bahtiyar köylerinin de bulunduğu ziyaretler gece geç saatlere kadar sürdü.

Köylerde Milletvekili Cesur’a büyük ilgi gösterilirken, köy meydanlarında yüksek katılımlı toplantılar gerçekleştirildi.

Milletvekili Cesur’a ziyaretlerinde, İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, İYİ Parti Yalvaç İlçe Başkanı Süleyman Kocabaş, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız, İYİ Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Cemil Çelik ve İYİ Parti teşkilatlarından oluşan heyet eşlik etti.

Köy ziyaretlerine başlamadan önce, İYİ Parti Heyeti ilk olarak Yalvaç Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Milletvekili Cesur, “Sorunları her zaman yerinde tespit etmek için ziyaretler yapıyoruz. Amacımız halkın sorunlarına derman olmak ve yapıcı muhalefet yapıyoruz bu nedenle. İYİ Parti kurulalı beri yapıcı muhalefet yapma taraftarıyız. Çünkü Türkiye hepimizin, birlikte büyütmek zorundayız. Dolayısıyla muhalefet yapacağız ve eksikleri söyleyerek, vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmek zorundayız.” dedi.

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yalçın Kurucu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İYİ Parti Milletvekili Cesur, ziyaretlerine Yalvaç Muhtar Derneği ile devam etti. Yalvaç Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Pekmezci, İYİ Parti teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Köy ve mahallelerde yaşanan sorunları dile getiren Milletvekili Cesur, “Türkiye büyüyen bir ülke. Ülkemizde pasta büyürken, köylümüze, vatandaşımıza düşen pay azalıyor. Köylerimize bu kayıpların yerine yenisini koyacak hizmetler yapmamız lazım. Köy ve mahallelerimizde yaşanan sorunları hep birlikte çözmeliyiz. Yeter ki mevcut kaynaklar başka yerlere değil de vatandaşlarımıza doğru dağıtılsın.” dedi ve muhtarlardan köylerin sorunlarını dinledi, notlar aldı.

Milletvekili Cesur’un ziyaret ettiği bir diğer adres ise Yalvaç Pisidia Antiokheia Kadın Girişimcileri Kooperatifi oldu. Kooperatif başkanı Nilgün Yüncü ziyaretinden dolayı Milletvekili Cesur’a teşekkürlerini dile getirirken, Milletvekili Cesur, “Türkiye’nin bugünkü problemlerinden çıkışının en önemli yolu üretmekten geçiyor. Biz bunu kadınlarımızla başaracağız.” dedi.

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerinin ardından Yalvaç ilçe merkezinde esnaflarla buluşan Milletvekili Cesur, köy ziyaretlerine başlamak üzere ilçe merkezinden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.