Isparta’da kumar oynayan 4 kişiye 5 bin 344 lira para cezası

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2021 - 10:51, Güncelleme: 29.09.2021 - 10:51
 

Isparta’da kumar oynayan 4 kişiye 5 bin 344 lira para cezası

Isparta’da polis, kumar baskınında yakaladığı 4 kişiye toplam 5 bin 344 lira para cezası uyguladı....
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kutlubey Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir dernekte kumar oynandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Dernek binasına baskın düzenleyen polis, para karşılığı kumar oynadıkları tespit edilen 4 kişiye Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 5 bin 344 lira para cezası uyguladı. İskambil kağıtları ve kumar parası olan 850 TL de muhafaza altına alındı.
Isparta’da polis, kumar baskınında yakaladığı 4 kişiye toplam 5 bin 344 lira para cezası uyguladı....

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kutlubey Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir dernekte kumar oynandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Dernek binasına baskın düzenleyen polis, para karşılığı kumar oynadıkları tespit edilen 4 kişiye Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 5 bin 344 lira para cezası uyguladı.

İskambil kağıtları ve kumar parası olan 850 TL de muhafaza altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.