Yeni Akademik Yıl Tüm Heyecanıyla Başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2021 - 12:55, Güncelleme: 04.10.2021 - 12:55
 

Yeni Akademik Yıl Tüm Heyecanıyla Başladı

Süleyman Demirel Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi bugün itibariyle başladı.
Süleyman Demirel Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi bugün itibariyle başladı. Koronavirüs ( Covid-19) salgını nedeniyle bir buçuk yıllık ayrılığın ardından yerleşkelerimizde öğrencilerimizle bir araya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sabah saatlerinden itibaren Doğu ve Batı Yerleşkeleri başta olmak üzere üniversitenin tüm alanlarında hareketlilik yaşandı. SDÜ ailesinin üyesi yaklaşık 46 bin öğrenci eğitim öğretime başlayarak yerleşkedeki uzun süren sessizliği bozdu. Üniversiteyi yeni kazanan öğrenciler, kampüse ilk adım atmanın heyecanını yaşarken; üst sınıflar ise okullarına yeniden dönmenin mutluluğu ile yerleşke hayatını özlediklerini dile getirdi.
Süleyman Demirel Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi bugün itibariyle başladı.

Süleyman Demirel Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi bugün itibariyle başladı. Koronavirüs ( Covid-19) salgını nedeniyle bir buçuk yıllık ayrılığın ardından yerleşkelerimizde öğrencilerimizle bir araya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sabah saatlerinden itibaren Doğu ve Batı Yerleşkeleri başta olmak üzere üniversitenin tüm alanlarında hareketlilik yaşandı.

SDÜ ailesinin üyesi yaklaşık 46 bin öğrenci eğitim öğretime başlayarak yerleşkedeki uzun süren sessizliği bozdu. Üniversiteyi yeni kazanan öğrenciler, kampüse ilk adım atmanın heyecanını yaşarken; üst sınıflar ise okullarına yeniden dönmenin mutluluğu ile yerleşke hayatını özlediklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.