İtfaiye personeli görevi başında kalp krizi geçirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2021 - 12:15, Güncelleme: 10.10.2021 - 12:15
 

İtfaiye personeli görevi başında kalp krizi geçirdi

Isparta Belediyesi İtfaiyesi Personellerinden Yavuz Barlas (59), görevi başındayken ani kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Isparta Belediyesi İtfaiyesi Personellerinden Yavuz Barlas (59), görevi başındayken ani kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Barlas için bugün 15.00 de İtfaiye Önünde tören düzenlenecek ve Akyol Mezarlığına defnedilecek. Barlas'ın vefatı tüm itfaiye personelini yasa boğarken büyük üzüntüyle yaşanıyor. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı dileriz. ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN'DEN TAZİYE MESAJI Belediyemizin merkez İtfaiye İstasyonunda görevli mesai arkadaşımız İtfaiye eri Yavuz Barlas’ın sabah nöbetine başlamasından kısa bir süre sonra görevi başında kalp krizi geçirerek vefat ettiğini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, itfaiye camiamıza ve tüm mesai arkadaşlarıma başsağlığı ve sabır dilerim.
Isparta Belediyesi İtfaiyesi Personellerinden Yavuz Barlas (59), görevi başındayken ani kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Isparta Belediyesi İtfaiyesi Personellerinden Yavuz Barlas (59), görevi başındayken ani kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Barlas için bugün 15.00 de İtfaiye Önünde tören düzenlenecek ve Akyol Mezarlığına defnedilecek.

Barlas'ın vefatı tüm itfaiye personelini yasa boğarken büyük üzüntüyle yaşanıyor. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN'DEN TAZİYE MESAJI

Belediyemizin merkez İtfaiye İstasyonunda görevli mesai arkadaşımız İtfaiye eri Yavuz Barlas’ın sabah nöbetine başlamasından kısa bir süre sonra görevi başında kalp krizi geçirerek vefat ettiğini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım.
Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, itfaiye camiamıza ve tüm mesai arkadaşlarıma başsağlığı ve sabır dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.