Isparta'da kar ne zaman gelecek?

ISPARTA 06.12.2022 - 11:33, Güncelleme: 06.12.2022 - 11:33
 

Isparta'da kar ne zaman gelecek?

Isparta'da kar ne zaman gelecek?
Kara kış geldi, çattı. Yurdun doğusunda kar yağışında etkili olmaya başladı. Sıcaklık değerlerinin de düşmesi ile kar yağışı yurt geneline yayılacak. Isparta’da ise meteorolojinin tahminlerine göre 20 Aralık 2022 tarihine kadar kar yağışı yok. Ancak Yeni yılda ise Ocak ayının ortalarına doğru kar yağışı başlayacağı tahmin ediliyor. Meteorolojiden edinilen bilgilere göre, Aralık ayını sonbahar mevsimi gibi yaşayacağız. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, birçok il için karla karışık yağmur, sağanak ve kar uyarısı yapılıyor. Isparta’da ise en çok merak edilen soru kar yağışının ne zaman? Uzmanlar ise Aralık ayı boyunca kar yağışının olmayacağını ancak Ocak ayında ise ortalarına doğru kar yağışı beklendiği belirtiliyor. 20 Aralık tarihine kadar ise Isparta’da sonbahar mevsimi yaşanacak. BU tarihten sonra ise kış etkisini artıracak.  
Isparta'da kar ne zaman gelecek?

Kara kış geldi, çattı. Yurdun doğusunda kar yağışında etkili olmaya başladı. Sıcaklık değerlerinin de düşmesi ile kar yağışı yurt geneline yayılacak. Isparta’da ise meteorolojinin tahminlerine göre 20 Aralık 2022 tarihine kadar kar yağışı yok. Ancak Yeni yılda ise Ocak ayının ortalarına doğru kar yağışı başlayacağı tahmin ediliyor.

Meteorolojiden edinilen bilgilere göre, Aralık ayını sonbahar mevsimi gibi yaşayacağız. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, birçok il için karla karışık yağmur, sağanak ve kar uyarısı yapılıyor.

Isparta’da ise en çok merak edilen soru kar yağışının ne zaman?

Uzmanlar ise Aralık ayı boyunca kar yağışının olmayacağını ancak Ocak ayında ise ortalarına doğru kar yağışı beklendiği belirtiliyor. 20 Aralık tarihine kadar ise Isparta’da sonbahar mevsimi yaşanacak. BU tarihten sonra ise kış etkisini artıracak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.