100 bin konut yapılacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2019 - 15:10, Güncelleme: 12.12.2019 - 15:10
 

100 bin konut yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzde 10'luk peşinatın ardından 894 liralık taksitlerle ev sahibi olma imkanının sunulacağını söyledi.
Erdoğan, Türkiye'nin 81 ilinde başlatılacak projeyle 100 bin konutun vatandaşlara sunulacağını söyledi. 894 LİRALIK TAKSİTLE EV Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin 81 vilayetinde 100 bin sosyal konutun daha inşa sürecini başlatıyoruz. Yılbaşı itibariyle temeli attıktan sonra azami 1 ila 1,5 yıl içerisinde konutları bitirip sahiplerine teslim edeceğiz. Hedefimiz zemin artı 2 zemin artı 3 bilemediniz zemin artı 4 olmak üzere vatandaşlarımızın bu binalara yerleşmeleri. Yüzde 10 peşinatın ardından kalanın tamamı için aylık 894 liradan başlayan taksitler ve 240 aya varan vadelerle ev sahibi olma imkanı sağlayacağız." şeklinde konuştu. CAMİ, OKUL, ÇARŞI, PARK.. Erdoğan, açıklamasına şöyle devam etti: "Bu konut projeleri, meydanı, camisi, okulu, çarşısı, parkı, yeşil alanı, bina cepheleri ve diğer tüm özellikleriyle geleneksel mahalle kültürümüzü yaşatacak şekilde tasarlanacaktır. 100 bin konutluk bu projenin toplam yatırım bedeli yaklaşık 17 milyar 300 milyon lirayı buluyor. 100 bin dar gelirli ailemizin kira öder gibi konut sahibi olabilmelerini temin edeceğiz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzde 10'luk peşinatın ardından 894 liralık taksitlerle ev sahibi olma imkanının sunulacağını söyledi.

Erdoğan, Türkiye'nin 81 ilinde başlatılacak projeyle 100 bin konutun vatandaşlara sunulacağını söyledi.

894 LİRALIK TAKSİTLE EV

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin 81 vilayetinde 100 bin sosyal konutun daha inşa sürecini başlatıyoruz. Yılbaşı itibariyle temeli attıktan sonra azami 1 ila 1,5 yıl içerisinde konutları bitirip sahiplerine teslim edeceğiz. Hedefimiz zemin artı 2 zemin artı 3 bilemediniz zemin artı 4 olmak üzere vatandaşlarımızın bu binalara yerleşmeleri. Yüzde 10 peşinatın ardından kalanın tamamı için aylık 894 liradan başlayan taksitler ve 240 aya varan vadelerle ev sahibi olma imkanı sağlayacağız." şeklinde konuştu.

CAMİ, OKUL, ÇARŞI, PARK..

Erdoğan, açıklamasına şöyle devam etti: "Bu konut projeleri, meydanı, camisi, okulu, çarşısı, parkı, yeşil alanı, bina cepheleri ve diğer tüm özellikleriyle geleneksel mahalle kültürümüzü yaşatacak şekilde tasarlanacaktır. 100 bin konutluk bu projenin toplam yatırım bedeli yaklaşık 17 milyar 300 milyon lirayı buluyor. 100 bin dar gelirli ailemizin kira öder gibi konut sahibi olabilmelerini temin edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.