Isparta 32 Spor'da hedef galibiyet

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2019 - 14:23, Güncelleme: 13.12.2019 - 14:23
 

Isparta 32 Spor'da hedef galibiyet

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ilk yarının son haftasında, kendi sahasında Denizli temsilcisi Çal Belediyespor’u ağırlayacak.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ilk yarının son haftasında, kendi sahasında Denizli temsilcisi Çal Belediyespor’u ağırlayacak. 15 Aralık Pazar günü saat 14.00’te oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını Atatürk Stadı’nda sürdüren pembe yeşillilerde hedef galibiyet olarak belirlendi. Düz koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından oynanan çift kale maç gerçek karşılaşmayı aratmadı. Futbolcuların hırslı ve istekli oluşu teknik heyeti memnun etti. Dünkü antrenman sağanak yağış altında gerçekleştirilirken, futbolcularını uyaran Teknik Direktör Hasan Şengün, artık kışa girdiklerini ve gribal enfeksiyona kapılmamaları için oyuncularının C vitamini takviyelerini almalarını istedi. Teknik Direktör Şengün: "Takıma en az 3 takviye şartSpor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ispartaspor’da Teknik Direktör Hasan Şengün, devre arasında 3 oyuncu transfer etmek istediklerini bildirdi. Şengün, ilk yarının son haftasında oynayacakları Çal Belediyespor maçının ardından devreye gireceklerini söyledi.Devrede, özellikle orta sahaya 2 takviye düşündüklerini ve en az 3 oyuncu transferi yapacaklarını bildiren Şengün, “Ayrıca belirlediğim birkaç noktaya da transfer yaparsak iyi olacak. Kan kaybetmeden kadromuza takviyeler düşünüyorum. Bu takviyeler de nokta olacak ki, transferler faydalı olsun. Takviye mutlaka yapacağız”dedi. "Kampı Antalya’da yapıp, bol bol özel maç oynamalıyız"Devre arası kampıyla ilgili soruya da yanıt veren teknik direktör Şengün, “İlk yarının ardından futbolculara 2-3 gün izin vereceğim. Ardından 1’er haftalık kamp programımız var. İlk etap kampını Isparta’da düşünüyorum. Ancak, 2. etap kampı için Antalya düşüncem var. Özel maç için Antalya uygun. Devre arası kampını çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. 2. yarıya hazır girebilmek için çok çalışmamız şart” diye konuştu.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ilk yarının son haftasında, kendi sahasında Denizli temsilcisi Çal Belediyespor’u ağırlayacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ilk yarının son haftasında, kendi sahasında Denizli temsilcisi Çal Belediyespor’u ağırlayacak.

15 Aralık Pazar günü saat 14.00’te oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını Atatürk Stadı’nda sürdüren pembe yeşillilerde hedef galibiyet olarak belirlendi. Düz koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından oynanan çift kale maç gerçek karşılaşmayı aratmadı. Futbolcuların hırslı ve istekli oluşu teknik heyeti memnun etti. Dünkü antrenman sağanak yağış altında gerçekleştirilirken, futbolcularını uyaran Teknik Direktör Hasan Şengün, artık kışa girdiklerini ve gribal enfeksiyona kapılmamaları için oyuncularının C vitamini takviyelerini almalarını istedi.

Teknik Direktör Şengün: "Takıma en az 3 takviye şart

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ispartaspor’da Teknik Direktör Hasan Şengün, devre arasında 3 oyuncu transfer etmek istediklerini bildirdi.


Şengün, ilk yarının son haftasında oynayacakları Çal Belediyespor maçının ardından devreye gireceklerini söyledi.
Devrede, özellikle orta sahaya 2 takviye düşündüklerini ve en az 3 oyuncu transferi yapacaklarını bildiren Şengün, “Ayrıca belirlediğim birkaç noktaya da transfer yaparsak iyi olacak. Kan kaybetmeden kadromuza takviyeler düşünüyorum. Bu takviyeler de nokta olacak ki, transferler faydalı olsun. Takviye mutlaka yapacağız”dedi.

"Kampı Antalya’da yapıp, bol bol özel maç oynamalıyız"
Devre arası kampıyla ilgili soruya da yanıt veren teknik direktör Şengün, “İlk yarının ardından futbolculara 2-3 gün izin vereceğim. Ardından 1’er haftalık kamp programımız var. İlk etap kampını Isparta’da düşünüyorum. Ancak, 2. etap kampı için Antalya düşüncem var. Özel maç için Antalya uygun. Devre arası kampını çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. 2. yarıya hazır girebilmek için çok çalışmamız şart” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.