ISUBÜ'ye alınacak işçiler için kura çekildi [KURA SONUÇLARI]

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2019 - 17:12, Güncelleme: 19.12.2019 - 17:12
 

ISUBÜ'ye alınacak işçiler için kura çekildi [KURA SONUÇLARI]

ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne (ISUBÜ) alınacak 25 daimi işçi için başvuran adaylar arasında kura çekimi yapıldı.
ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne (ISUBÜ) alınacak 25 daimi işçi için başvuran adaylar arasında kura çekimi yapıldı. ISUBÜ'ye alınacak 25 daimi işçiyi belirlemek için bugün sabah üniversitenin Doğu Yerleşkesi'nde bulunan Orman Fakültesi binasında kura çekimi yapıldı. Isparta 8. Noteri huzurunda yapılan çekilişte 100 asil, 100 yedek isim belirlendi. Çekilişte hazır bulunan ISUBÜ Genel Sekreteri Sefer Kutlu, asil üyelerin 24 Aralık tarihine kadar kendilerinden istenilen resmi evraklarını tamamlamalarını ve yapılacak sözlü sınav için hazırlanmalarını istedi. Yapılacak sözlü sınavda 100 asil adaydan seçilecek 25'i 1 Ocak 2020 tarihi itibariyle işbaşı yapacak. ISUBÜ'ye alınacak personel güvenlik, temizlik, demir doğrama, tesisatçı ve sıvacı olarak görev yapacak ve 4/D statüsüne tabi olacak. 25 sürekli işçi kadrolarına ait 19 Aralık 2019 günü gerçekleştirilen noter kurası sonrasında asil ve yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin listeler aşağıda yer almaktadır. Tesisat Teknolojisi Teknisyeni (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZSıvacı (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZBoyacı (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZBahçıvan (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZMobilyacı (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZDemir Doğramacı (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZGüvenlik Görevlisi (Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZGüvenlik Görevlisi ( Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZGüvenlik Görevlisi (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZTemizlik Görevlisi (Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZTemizlik Görevlisi (Bay) (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZTemizlik Görevlisi (Bayan) (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne (ISUBÜ) alınacak 25 daimi işçi için başvuran adaylar arasında kura çekimi yapıldı.

ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne (ISUBÜ) alınacak 25 daimi işçi için başvuran adaylar arasında kura çekimi yapıldı.

ISUBÜ'ye alınacak 25 daimi işçiyi belirlemek için bugün sabah üniversitenin Doğu Yerleşkesi'nde bulunan Orman Fakültesi binasında kura çekimi yapıldı. Isparta 8. Noteri huzurunda yapılan çekilişte 100 asil, 100 yedek isim belirlendi.

Çekilişte hazır bulunan ISUBÜ Genel Sekreteri Sefer Kutlu, asil üyelerin 24 Aralık tarihine kadar kendilerinden istenilen resmi evraklarını tamamlamalarını ve yapılacak sözlü sınav için hazırlanmalarını istedi. Yapılacak sözlü sınavda 100 asil adaydan seçilecek 25'i 1 Ocak 2020 tarihi itibariyle işbaşı yapacak.

ISUBÜ'ye alınacak personel güvenlik, temizlik, demir doğrama, tesisatçı ve sıvacı olarak görev yapacak ve 4/D statüsüne tabi olacak.

25 sürekli işçi kadrolarına ait 19 Aralık 2019 günü gerçekleştirilen noter kurası sonrasında asil ve yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin listeler aşağıda yer almaktadır.

Tesisat Teknolojisi Teknisyeni (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Sıvacı (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Boyacı (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Bahçıvan (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Mobilyacı (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Demir Doğramacı (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Güvenlik Görevlisi (Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Güvenlik Görevlisi ( Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Güvenlik Görevlisi (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Temizlik Görevlisi (Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Temizlik Görevlisi (Bay) (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ
Temizlik Görevlisi (Bayan) (Rektörlük veya Rektörlüğe Bağlı Birimler) alımı asil ve yedek listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.