KARI KOCA SOBADAN ZEHİRLENDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2019 - 19:30, Güncelleme: 30.12.2019 - 19:30
 

KARI KOCA SOBADAN ZEHİRLENDİ

Isparta’da yalnız yaşayan karı koca sobadan sızan karbonmonoksit gazıyla zehirlendi.
Isparta’da yalnız yaşayan karı koca sobadan sızan karbonmonoksit gazıyla zehirlendi. Zehirlendiklerini fark eden çift yakınlarından yardım istedi. Yakınlarının ihbarı ile Emre Mahallesi 3855 sokakta bulunan 16 nolu daireye gelen sağlık ekipleri 75 yaşlarındaki Yıldırım ve Cemile Gültekin çiftini yarı baygın halde buldu.İlk tedavileri evde yapılan yaşlı çift ambulansla Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı. Cemile Gültekin’in durumunun ciddiytini koruduğu eşi Yıldırım Gültekin’in ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.ŞEKERLEME YAPARKEN YAKALANDILARİkisi de yaşlı olan ve havanın yağışlı olması nedeni ile evde oturmayı tercih eden çiftin öğle yemeğinden sonra şekerleme yapmak üzere sobayı yakıp uyudukları bacanın tütmesi üzerine odaya dolan karbonmonoksit gazından etkilendikleri öğrenildi.Çiftin tedavisi devam ederken polis evde incelemelerde bulundu.
Isparta’da yalnız yaşayan karı koca sobadan sızan karbonmonoksit gazıyla zehirlendi.

Isparta’da yalnız yaşayan karı koca sobadan sızan karbonmonoksit gazıyla zehirlendi. Zehirlendiklerini fark eden çift yakınlarından yardım istedi. Yakınlarının ihbarı ile Emre Mahallesi 3855 sokakta bulunan 16 nolu daireye gelen sağlık ekipleri 75 yaşlarındaki Yıldırım ve Cemile Gültekin çiftini yarı baygın halde buldu.
İlk tedavileri evde yapılan yaşlı çift ambulansla Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı. Cemile Gültekin’in durumunun ciddiytini koruduğu eşi Yıldırım Gültekin’in ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
ŞEKERLEME YAPARKEN YAKALANDILAR
İkisi de yaşlı olan ve havanın yağışlı olması nedeni ile evde oturmayı tercih eden çiftin öğle yemeğinden sonra şekerleme yapmak üzere sobayı yakıp uyudukları bacanın tütmesi üzerine odaya dolan karbonmonoksit gazından etkilendikleri öğrenildi.
Çiftin tedavisi devam ederken polis evde incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.