Yaşlı çifti karbon monoksit zehirlenmesi ayırdı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2020 - 00:14, Güncelleme: 06.01.2020 - 00:14
 

Yaşlı çifti karbon monoksit zehirlenmesi ayırdı

Isparta’nın Gelendost ilçesinde, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen çiftten biri hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralı olarak sevk edildiği hastanede yaşam savaşı veriyor.
Olay, bugün ilçeye bağlı Bağıllı köyünde meydana geldi. İddiaya göre, 66 yaşındaki Mustafa Köse ve eşi Faden Köse, sobayı yaktıktan sonra evlerinde uykuya daldılar. Köse çiftinden bir süre haber alamayan yakınları eve geldiklerinde, Mustafa ve Faden Köse’yi hareketsiz halde buldular. Karşı tepki alamamaları durumu üzerine olay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, çifti hastaneye sevk etti. Çiftten Mustafa Köse, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ağır yaralı durumdaki eşi Faden Köse ise Gelendost’tan ambulansla il merkezindeki SDÜ Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yoğun bakım ünitesine alınan Faden Köse’nin yaşam savaşının sürdüğü öğrenildi.
Isparta’nın Gelendost ilçesinde, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen çiftten biri hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralı olarak sevk edildiği hastanede yaşam savaşı veriyor.

Olay, bugün ilçeye bağlı Bağıllı köyünde meydana geldi. İddiaya göre, 66 yaşındaki Mustafa Köse ve eşi Faden Köse, sobayı yaktıktan sonra evlerinde uykuya daldılar. Köse çiftinden bir süre haber alamayan yakınları eve geldiklerinde, Mustafa ve Faden Köse’yi hareketsiz halde buldular.

Karşı tepki alamamaları durumu üzerine olay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, çifti hastaneye sevk etti.

Çiftten Mustafa Köse, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ağır yaralı durumdaki eşi Faden Köse ise Gelendost’tan ambulansla il merkezindeki SDÜ Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yoğun bakım ünitesine alınan Faden Köse’nin yaşam savaşının sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.