Mecliste Üç Parti Birleşti Ortak açıklama yaptı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 21:26, Güncelleme: 02.03.2020 - 21:26
 

Mecliste Üç Parti Birleşti Ortak açıklama yaptı

Isparta Belediye Meclisinde, üç parti birleşerek İdlib Saldırısı bildirgesine ortak imza koydular. Bildiride söz konusu saldırı şiddetle kınanarak, Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.
Isparta Belediye Meclisinde, üç parti birleşerek İdlib Saldırısı bildirgesine ortak imza koydular. Bildiride söz konusu saldırı şiddetle kınanarak, Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.  Belediye Meclisi, Mart ayı ilk birleşimi bugün gerçekleştirdi. Meclis Salonunda saat 14.00’te başlayan, Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler ele alındı. MECLİS ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ‘BİRLİK’ OLDUBelediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce geçtiğimiz Perşembe günü Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan hava saldırısı ve ardından 34 şehidimizle ilgili bir kınama, başsağlığı ve taziye konuşması yaptı. Daha sonra, bu konudaki kınama ve tepki söylemleri bir metne döküldü ve söz konusu metine mecliste grubu bulunan AK Parti, MHP ve İYİ Parti sözcüleri hep birlikte imza attılar.Buna göre; Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti grubu adına Fahrettin Gözgün, MHP grubu adına Oğuzhan Göker ve İYİ Parti grubu adına Ahmet Aydoğdu metine imza koydular. “BU ALÇAK VE MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ”Meclis ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından mecliste okunan metin şöyle; “Suriye İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde yapılan hain saldırıda 34 kahraman evladımız şehit edilmiş ve 32 evladımız yaralanmıştır. Millet olarak acımız büyüktür, milletimizin başı sağ olsun.Bu alçak ve menfur saldırıyı Isparta Belediye Meclisi’nde imzası bulunan üç parti grubu olarak şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Biliyoruz ki; Türk askerinin gayesi sınır boyunda yaşanan insanlık dramına mani olmak ve de vatan bütünlüğü noktasında sınır güvenliği sağlamaktır. Necip bu milletin düsturu dün olduğu gibi bugün de komşu ülkeler arasında hegemonya kurmak değil, dünya barışı için, adalet için, huzur için çalışmak olmuştur. “ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, YARALILARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ”Bizler Isparta Belediye Meclisi’nde grubu bulunan Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Parti grupları olarak bundan sonra bu tür acı olayların tekrar etmemesini diliyor, Isparta için üzerimize düşecek bir emirde her zaman göreve hazır olduğumuzu beyan ediyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz” denildi.
Isparta Belediye Meclisinde, üç parti birleşerek İdlib Saldırısı bildirgesine ortak imza koydular. Bildiride söz konusu saldırı şiddetle kınanarak, Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Isparta Belediye Meclisinde, üç parti birleşerek İdlib Saldırısı bildirgesine ortak imza koydular. Bildiride söz konusu saldırı şiddetle kınanarak, Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.
 
Belediye Meclisi, Mart ayı ilk birleşimi bugün gerçekleştirdi. Meclis Salonunda saat 14.00’te başlayan, Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler ele alındı.

MECLİS ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ‘BİRLİK’ OLDU
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce geçtiğimiz Perşembe günü Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan hava saldırısı ve ardından 34 şehidimizle ilgili bir kınama, başsağlığı ve taziye konuşması yaptı. Daha sonra, bu konudaki kınama ve tepki söylemleri bir metne döküldü ve söz konusu metine mecliste grubu bulunan AK Parti, MHP ve İYİ Parti sözcüleri hep birlikte imza attılar.
Buna göre; Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti grubu adına Fahrettin Gözgün, MHP grubu adına Oğuzhan Göker ve İYİ Parti grubu adına Ahmet Aydoğdu metine imza koydular.

“BU ALÇAK VE MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ”
Meclis ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından mecliste okunan metin şöyle; “Suriye İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde yapılan hain saldırıda 34 kahraman evladımız şehit edilmiş ve 32 evladımız yaralanmıştır. Millet olarak acımız büyüktür, milletimizin başı sağ olsun.
Bu alçak ve menfur saldırıyı Isparta Belediye Meclisi’nde imzası bulunan üç parti grubu olarak şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Biliyoruz ki; Türk askerinin gayesi sınır boyunda yaşanan insanlık dramına mani olmak ve de vatan bütünlüğü noktasında sınır güvenliği sağlamaktır. Necip bu milletin düsturu dün olduğu gibi bugün de komşu ülkeler arasında hegemonya kurmak değil, dünya barışı için, adalet için, huzur için çalışmak olmuştur.

“ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, YARALILARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ”
Bizler Isparta Belediye Meclisi’nde grubu bulunan Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Parti grupları olarak bundan sonra bu tür acı olayların tekrar etmemesini diliyor, Isparta için üzerimize düşecek bir emirde her zaman göreve hazır olduğumuzu beyan ediyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.