ITSO heyeti Kitap Fuarını ziyaret etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 13:25, Güncelleme: 05.03.2020 - 13:25
 

ITSO heyeti Kitap Fuarını ziyaret etti

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri bu yıl 4.’sü düzenlenen Isparta Belediyesi Kitap Fuarını ziyaret etti.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ( ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri bu yıl 4.’sü düzenlenen Isparta Belediyesi Kitap Fuarını ziyaret etti. Bu yıl 4.’sü, ‘Kitaplar Gül Açacak’ temasıyla kapılarını kitapseverlere açan Kitap Fuarı Milli Mücadele Kahramanı Isparta’nın ilk mebusu merhum Hafız İbrahim Demiralay anısına gerçekleştirilirken Kitap Fuarına 311 yayınevi ve 32’si yerel toplam 192 yazar katılıyor. Her gün 10’larca yazar imza günleri düzenlerken, söyleşiler gerçekleştirirken, fuar alanını ziyaret eden ve yayınevleri ile yazarlarla buluşan ITSO Başkanı Mustafa Tutar ve beraberindekiler, fuarın başarılı bir şekilde devam ettiğini dile getirdi. ITSO Başkanı Mustafa Tutar, “Müthiş bir fuar olmuş, kiminle konuştuysam önceki fuarları katlayarak geldiğini söylüyor. İnşallah bu alan gelecek yıllarda almayacak, Şükrü Başkan yeni bir fuar alanı yapmak zorunda kalacak. Isparta’mız fuarlarıyla da öne çıksın inşallah. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi. Yayınevleri ve yazarları ziyaret ettiklerini belirten ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan da, “Isparta Belediyemizin standını da ziyaret ettik. Burada çocuklarımıza boyama kitapları hediye ediliyor. Bunu görünce ziyadesiyle memnun olduk. Bu fuarımız Isparta’mıza çok büyük katkı sağlayacaktır. Önümüzdeki yıllarda bu alanın yetmeyeceğini düşünüyoruz. Bu fuar alanının da yetmeyeceğini ve daha büyük alanlara kavuşacağı günleri hep birlikte göreceğiz. Fuarın hazırlanmasında emeği geçenlere, Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e de teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu. ITSO heyetinin stant ziyaretlerinde imza günü düzenleyen İlahiyatçı-Yazar Mustafa Karataş’ta gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyetini ifade etti. Fuarda çok güzel bir atmosfer oluştuğunu dile getiren Mustafa Karataş, “Isparta’mıza hayırlı olsun, devamını diliyorum. Isparta’ya bolluk, bereket gelsin” dedi.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri bu yıl 4.’sü düzenlenen Isparta Belediyesi Kitap Fuarını ziyaret etti.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ( ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri bu yıl 4.’sü düzenlenen Isparta Belediyesi Kitap Fuarını ziyaret etti.

Bu yıl 4.’sü, ‘Kitaplar Gül Açacak’ temasıyla kapılarını kitapseverlere açan Kitap Fuarı Milli Mücadele Kahramanı Isparta’nın ilk mebusu merhum Hafız İbrahim Demiralay anısına gerçekleştirilirken Kitap Fuarına 311 yayınevi ve 32’si yerel toplam 192 yazar katılıyor.

Her gün 10’larca yazar imza günleri düzenlerken, söyleşiler gerçekleştirirken, fuar alanını ziyaret eden ve yayınevleri ile yazarlarla buluşan ITSO Başkanı Mustafa Tutar ve beraberindekiler, fuarın başarılı bir şekilde devam ettiğini dile getirdi.

ITSO Başkanı Mustafa Tutar, “Müthiş bir fuar olmuş, kiminle konuştuysam önceki fuarları katlayarak geldiğini söylüyor. İnşallah bu alan gelecek yıllarda almayacak, Şükrü Başkan yeni bir fuar alanı yapmak zorunda kalacak. Isparta’mız fuarlarıyla da öne çıksın inşallah. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yayınevleri ve yazarları ziyaret ettiklerini belirten ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan da, “Isparta Belediyemizin standını da ziyaret ettik. Burada çocuklarımıza boyama kitapları hediye ediliyor. Bunu görünce ziyadesiyle memnun olduk. Bu fuarımız Isparta’mıza çok büyük katkı sağlayacaktır. Önümüzdeki yıllarda bu alanın yetmeyeceğini düşünüyoruz. Bu fuar alanının da yetmeyeceğini ve daha büyük alanlara kavuşacağı günleri hep birlikte göreceğiz. Fuarın hazırlanmasında emeği geçenlere, Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e de teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

ITSO heyetinin stant ziyaretlerinde imza günü düzenleyen İlahiyatçı-Yazar Mustafa Karataş’ta gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyetini ifade etti. Fuarda çok güzel bir atmosfer oluştuğunu dile getiren Mustafa Karataş, “Isparta’mıza hayırlı olsun, devamını diliyorum. Isparta’ya bolluk, bereket gelsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.