Vali Ömer Seymenoğlu; 6 Mart’ı Coşku ile Kutluyoruz

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 16:15, Güncelleme: 05.03.2020 - 16:15
 

Vali Ömer Seymenoğlu; 6 Mart’ı Coşku ile Kutluyoruz

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, 6 Mart 1930 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya gelişi ile ilgili mesaj yayınladı.
Vali Seymenoğlu mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizin kurtuluş ve kuruluş yıllarında, birçok yurt gezisine çıkmıştır. Çünkü yurdu gezmek; yurdun coğrafyasını, insanını tanımak ve kaynaşmak demektir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, bundan 90 yıl önce, yurt gezlerinden birinde ilimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır.“ ISPARTA HALKI ONUN GELİŞİNİ COŞKUVE SEVİNÇLE KUTLAMAKTADIR”Bu nedenle Ispartalılar olarak 6 Mart’ı büyük bir coşku ve sevinçle kutlamaktayız. O; tüm ömrünü ulusuna adamış bir önder olarak halktan bir olmuş, söylem ve eylemlerin halkın anlayacağı şekilde sade, açık ve net olarak dile getirmiştir. Hem “kurtuluş”, hem “kuruluş” savaşını; hayata gözlerini kapadığı Kasım 1938’e kadar Anadolu’yu köy köy, kasaba kasaba gezerek, halkın ayağına giderek, halkla görüşerek, halkın nabzını yoklayarak kazanmıştır.“İLİMİZİ ZİYARETLERİ KURTULUŞDESTANININ BİR PARÇASIDIR”Bu yurt gezilerinde Türk milletinin, aklına koyduğu her güzel işi yapabileceğine inandırmış ve millete başarma inancını kazandırmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliği için, bekası için, O’nun azmi ve Türk Milletine olan inancı bizlere her zaman yol gösterecektir. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, silah arkadaşlarını ve Kurtuluş Destanı’nın yazılmasına ve devamına kanlarıyla katkıda bulunan aziz şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyor, gazilerimize de minnetlerimizi sunuyorum” dedi.
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, 6 Mart 1930 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya gelişi ile ilgili mesaj yayınladı.

Vali Seymenoğlu mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizin kurtuluş ve kuruluş yıllarında, birçok yurt gezisine çıkmıştır. Çünkü yurdu gezmek; yurdun coğrafyasını, insanını tanımak ve kaynaşmak demektir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, bundan 90 yıl önce, yurt gezlerinden birinde ilimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır.
“ ISPARTA HALKI ONUN GELİŞİNİ COŞKU
VE SEVİNÇLE KUTLAMAKTADIR”
Bu nedenle Ispartalılar olarak 6 Mart’ı büyük bir coşku ve sevinçle kutlamaktayız. O; tüm ömrünü ulusuna adamış bir önder olarak halktan bir olmuş, söylem ve eylemlerin halkın anlayacağı şekilde sade, açık ve net olarak dile getirmiştir. Hem “kurtuluş”, hem “kuruluş” savaşını; hayata gözlerini kapadığı Kasım 1938’e kadar Anadolu’yu köy köy, kasaba kasaba gezerek, halkın ayağına giderek, halkla görüşerek, halkın nabzını yoklayarak kazanmıştır.
“İLİMİZİ ZİYARETLERİ KURTULUŞ
DESTANININ BİR PARÇASIDIR”
Bu yurt gezilerinde Türk milletinin, aklına koyduğu her güzel işi yapabileceğine inandırmış ve millete başarma inancını kazandırmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliği için, bekası için, O’nun azmi ve Türk Milletine olan inancı bizlere her zaman yol gösterecektir. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, silah arkadaşlarını ve Kurtuluş Destanı’nın yazılmasına ve devamına kanlarıyla katkıda bulunan aziz şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyor, gazilerimize de minnetlerimizi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.