Isparta'da BABAP Projesi hayata geçti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 23:37, Güncelleme: 06.03.2020 - 23:37
 

Isparta'da BABAP Projesi hayata geçti

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Vali Ömer Seymenoğlu’nun katılımıyla başarı ve bağımlılık olgularını ele alan “Başarının Arttırılması ve Bağımlılığın Azaltılması” projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.
Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Vali Ömer Seymenoğlu’nun katılımıyla başarı ve bağımlılık olgularını ele alan “Başarının Arttırılması ve Bağımlılığın Azaltılması” projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri hazır bulundu. Isparta Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile alanda çalışan rehberlik öğretmenleri tarafından geliştirilen “Başarıyı Arttırma ve Bağımlılığı Azaltma Projesi “ hakkında Vali Seymenoğlu’na bilgi verildi.  “BABAP” projesinin sunumunu gerçekleştiren Isparta Rehberlik ve Araştırma Merkezi  (RAM) Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Anıl Keleş, çalışmanın Isparta RAM tarafından yapılan internet bağımlılığı ve siber zorbalık araştırması, başarısızlık nedenleri ve okul motivasyonu araştırmasının sonuçları üzerinden yapılandırıldığını ve bağımlılık ile başarı arasındaki ters orantıya bağlı olarak proje adımlarının belirlendiğini söyledi. Keleş, ayrıca 27 adımdan oluşan projenin öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımlıyla zenginleşerek etkinlikler bütünü olarak ortaya konacağını aktardı. Proje tanıtımının ardından konuşan Vali Seymenoğlu ise; bağımlılık süreçlerine yönelik önleyici adımlar atmanın önemli olduğunu; proje adımlarının maliyet analizlerine de ağırlık vererek çalışmaların olgunlaştırılmasını ve hayata geçirilmesi gerektiğinin altını çizerek başarı ve bağımlılık kavramlarının bir araya getirilmesiyle tasarlanan bu projenin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.
Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Vali Ömer Seymenoğlu’nun katılımıyla başarı ve bağımlılık olgularını ele alan “Başarının Arttırılması ve Bağımlılığın Azaltılması” projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Vali Ömer Seymenoğlu’nun katılımıyla başarı ve bağımlılık olgularını ele alan “Başarının Arttırılması ve Bağımlılığın Azaltılması” projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri hazır bulundu. Isparta Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile alanda çalışan rehberlik öğretmenleri tarafından geliştirilen “Başarıyı Arttırma ve Bağımlılığı Azaltma Projesi “ hakkında Vali Seymenoğlu’na bilgi verildi.

 “BABAP” projesinin sunumunu gerçekleştiren Isparta Rehberlik ve Araştırma Merkezi  (RAM) Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Anıl Keleş, çalışmanın Isparta RAM tarafından yapılan internet bağımlılığı ve siber zorbalık araştırması, başarısızlık nedenleri ve okul motivasyonu araştırmasının sonuçları üzerinden yapılandırıldığını ve bağımlılık ile başarı arasındaki ters orantıya bağlı olarak proje adımlarının belirlendiğini söyledi.

Keleş, ayrıca 27 adımdan oluşan projenin öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımlıyla zenginleşerek etkinlikler bütünü olarak ortaya konacağını aktardı.

Proje tanıtımının ardından konuşan Vali Seymenoğlu ise; bağımlılık süreçlerine yönelik önleyici adımlar atmanın önemli olduğunu; proje adımlarının maliyet analizlerine de ağırlık vererek çalışmaların olgunlaştırılmasını ve hayata geçirilmesi gerektiğinin altını çizerek başarı ve bağımlılık kavramlarının bir araya getirilmesiyle tasarlanan bu projenin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.