Öğrenci Yolu yeniden düzenleniyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2020 - 15:57, Güncelleme: 11.03.2020 - 15:57
 

Öğrenci Yolu yeniden düzenleniyor

Isparta’nın en işlek yerlerinden olan ve halk adıyla öğrenci yolu olarak bilinen İstiklal Mahallesi Nazik Erik (1108) sokak yeniden düzenleniyor.
Vatandaşların talepleri doğrultusunda Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan çalışmalarda, sokakta bulunan merdivenler kaldırılarak yol düz koda getiriliyor. Böylece engelli vatandaşlar başta olmak üzere yolu kullanan Ispartalılar daha rahat bir ulaşıma erişmiş olacak. Bu kapsamda yapılan çalışmalarla öncelikle mevcut yol kaldırılırken, sokağın her iki bağlantı noktasından kod alınarak merdivenler ortadan kaldırılmış oldu. Yine sokakta altyapı çalışmaları kapsamında aydınlatma ve sulama sistemleri döşendi. Bu çalışmaların ardından sokakta küp taş döşenmesine başlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından sokakta Park ve Bahçeler Müdürlüğünce aydınlatma çalışmaları ile sokakta çiçek ve gül dikimleri gerçekleştirilecek.
Isparta’nın en işlek yerlerinden olan ve halk adıyla öğrenci yolu olarak bilinen İstiklal Mahallesi Nazik Erik (1108) sokak yeniden düzenleniyor.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan çalışmalarda, sokakta bulunan merdivenler kaldırılarak yol düz koda getiriliyor. Böylece engelli vatandaşlar başta olmak üzere yolu kullanan Ispartalılar daha rahat bir ulaşıma erişmiş olacak.

Bu kapsamda yapılan çalışmalarla öncelikle mevcut yol kaldırılırken, sokağın her iki bağlantı noktasından kod alınarak merdivenler ortadan kaldırılmış oldu. Yine sokakta altyapı çalışmaları kapsamında aydınlatma ve sulama sistemleri döşendi.

Bu çalışmaların ardından sokakta küp taş döşenmesine başlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından sokakta Park ve Bahçeler Müdürlüğünce aydınlatma çalışmaları ile sokakta çiçek ve gül dikimleri gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.