Cesur Öğrencilere destek verdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2020 - 01:12, Güncelleme: 25.03.2020 - 01:12
 

Cesur Öğrencilere destek verdi

Isparta İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’unda yer aldığı binlerce öğrenci “#ıspartaöğrencinesahipçık” hashtagı ile Gençlik ve spor bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na seslendi.
Uzun zamandır ülkemizi etkisi altında korona virüs tedbirleri kapsamında okulların kapatılması ile Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde eğitimini gören öğrenciler memleketlerine gitmişti. Yurt ve Apratlarda kalan öğrencilerden kalmadıkları günlere ücret istenilmesi öğrencileri harekete geçirdi.  SDÜ Öğrenci Konseyi Grubu, coronavirüs nedeniyle üniversitenin tatil edilmesinin ardından apart ve yurtların boş kaldığını ve bu sürede öğrencilerin ücret ödenememesi için sosyal medyada destek çalışması başlattı. Twitter Üzerinden “#ıspartaöğrencinesahipçık” hashtagı Açıldı Isparta İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ise öğrenci ve aprat sahiplerine destek vermek amacıyla Gençlik ve spor bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na seslendi. Cesur ''Sayın Bakanım  ailelerinin Corona Pandemisi nedeniyle yaşadığı ekonomik sıkıntılar, evlatlarını da zora soktu. Üniversite öğrencilerimiz için desteklerinizi bekliyoruz. Fazladan bir kredi neden olmasın?Yemek ücreti de alınmasın bu süreçte! Onlar bizim geleceğimiz!.'' dedi
Isparta İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’unda yer aldığı binlerce öğrenci “#ıspartaöğrencinesahipçık” hashtagı ile Gençlik ve spor bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na seslendi.

Uzun zamandır ülkemizi etkisi altında korona virüs tedbirleri kapsamında okulların kapatılması ile Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde eğitimini gören öğrenciler memleketlerine gitmişti. Yurt ve Apratlarda kalan öğrencilerden kalmadıkları günlere ücret istenilmesi öğrencileri harekete geçirdi. 

SDÜ Öğrenci Konseyi Grubu, coronavirüs nedeniyle üniversitenin tatil edilmesinin ardından apart ve yurtların boş kaldığını ve bu sürede öğrencilerin ücret ödenememesi için sosyal medyada destek çalışması başlattı.

Twitter Üzerinden “#ıspartaöğrencinesahipçık” hashtagı Açıldı

Isparta İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ise öğrenci ve aprat sahiplerine destek vermek amacıyla Gençlik ve spor bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na seslendi. Cesur ''Sayın Bakanım  ailelerinin Corona Pandemisi nedeniyle yaşadığı ekonomik sıkıntılar, evlatlarını da zora soktu. Üniversite öğrencilerimiz için desteklerinizi bekliyoruz. Fazladan bir kredi neden olmasın?Yemek ücreti de alınmasın bu süreçte! Onlar bizim geleceğimiz!.'' dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.