YKS'nin tarihi belli oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2020 - 14:11, Güncelleme: 26.03.2020 - 14:11
 

YKS'nin tarihi belli oldu

Koronavirüs nedeniyle ertelenen YKS, 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, koronavurüsle ilgili alınan tedbirler konusunda  basın toplantısı düzenledi. Koronavirüs nedeniyle eğitime ara verilirken, üniversiteye gitmek isteyen adayların da en çok merak ettiği soru "Sınavlar ertelencek mi?" oldu. YKS TARİHİ BELLİ OLDUYÖK Başkanı Yekta Saraç, milyonlarca üniversite adayının beklediği cevabı verdi. Saraç, YKS'nin 25 Temmuz ve 26 Temmuz'da yapılacağını duyurdu.
Koronavirüs nedeniyle ertelenen YKS, 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, koronavurüsle ilgili alınan tedbirler konusunda  basın toplantısı düzenledi.

Koronavirüs nedeniyle eğitime ara verilirken, üniversiteye gitmek isteyen adayların da en çok merak ettiği soru "Sınavlar ertelencek mi?" oldu.

YKS TARİHİ BELLİ OLDU
YÖK Başkanı Yekta Saraç, milyonlarca üniversite adayının beklediği cevabı verdi. Saraç, YKS'nin 25 Temmuz ve 26 Temmuz'da yapılacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.