Isparta tek yürek oldu, coşku evlere sığmadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2020 - 19:02, Güncelleme: 24.04.2020 - 19:02
 

Isparta tek yürek oldu, coşku evlere sığmadı

Korona virüs salgını nedeniyle TBMM’nin kuruluşunun 100. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl evlerde kutlandı.
Kutlamalar kapsamında saatler 21.00’ı gösterdiğinde Isparta tek yürek oldu ve vatandaşlar balkonlarına çıkarak ellerindeki Türk Bayraklarıyla İstiklal Marşı’nı okudu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından birçok apartman ve sitede müzik ve marşlar eşliğinde coşku yaşandı. Coşku zaman zaman balkonlardan taşarak apartmanlarının önüne yansıdı. Evlerinden çıkan Korona virüs salgını nedeniyle TBMM’nin kuruluşunun 100. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl evlerde kutlandı. Kutlamalar kapsamında saatler 21.00’ı gösterdiğinde Isparta tek yürek oldu ve vatandaşlar balkonlarına çıkarak ellerindeki Türk Bayraklarıyla İstiklal Marşı’nı okudu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından birçok apartman ve sitede müzik ve marşlar eşliğinde coşku yaşandı. Coşku zaman zaman balkonlardan taşarak apartmanlarının önüne yansıdı. Evlerinden çıkan vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla dışarı çıkarak, çalan marşlara eşlik etti. Kentteki coşkulu kutlamalar, renkli görüntüler oluşturdu.
Korona virüs salgını nedeniyle TBMM’nin kuruluşunun 100. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl evlerde kutlandı.

Kutlamalar kapsamında saatler 21.00’ı gösterdiğinde Isparta tek yürek oldu ve vatandaşlar balkonlarına çıkarak ellerindeki Türk Bayraklarıyla İstiklal Marşı’nı okudu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından birçok apartman ve sitede müzik ve marşlar eşliğinde coşku yaşandı. Coşku zaman zaman balkonlardan taşarak apartmanlarının önüne yansıdı. Evlerinden çıkan

Korona virüs salgını nedeniyle TBMM’nin kuruluşunun 100. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl evlerde kutlandı. Kutlamalar kapsamında saatler 21.00’ı gösterdiğinde Isparta tek yürek oldu ve vatandaşlar balkonlarına çıkarak ellerindeki Türk Bayraklarıyla İstiklal Marşı’nı okudu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından birçok apartman ve sitede müzik ve marşlar eşliğinde coşku yaşandı. Coşku zaman zaman balkonlardan taşarak apartmanlarının önüne yansıdı. Evlerinden çıkan vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla dışarı çıkarak, çalan marşlara eşlik etti. Kentteki coşkulu kutlamalar, renkli görüntüler oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.