Burdur'da trafik kazası: 5 yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2020 - 17:41, Güncelleme: 22.09.2020 - 17:41
 

Burdur'da trafik kazası: 5 yaralı

Burdur’da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Burdur'da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza, Burdur-Antalya karayolu Kurna köy kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavşaktan ana yola çıkmaya çalışan Yurdal Altın (50) yönetimindeki 15 AAG 739 otomobil, Burdur'dan Antalya İstikametine giden Osman Çömek (51) yönetimindeki 15 AR 381 plakalı kamyon ile çarpıştı. Kazada sürücüler Yurdal Altın ve Osman Çömek ile otomobilde yolcu olarak bulunan Sevgi Altın (49), Rumeysa Altın (16), Adile Altın (19) yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kazanın olduğu dakikalarda Burdur'dan Bucak'a seyir halinde olan AK Parti Burdur Milletvekili ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal da kaza yerinde yaralılarla ilgilendi.
Burdur’da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Burdur'da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.


Kaza, Burdur-Antalya karayolu Kurna köy kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavşaktan ana yola çıkmaya çalışan Yurdal Altın (50) yönetimindeki 15 AAG 739 otomobil, Burdur'dan Antalya İstikametine giden Osman Çömek (51) yönetimindeki 15 AR 381 plakalı kamyon ile çarpıştı. Kazada sürücüler Yurdal Altın ve Osman Çömek ile otomobilde yolcu olarak bulunan Sevgi Altın (49), Rumeysa Altın (16), Adile Altın (19) yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


Kazanın olduğu dakikalarda Burdur'dan Bucak'a seyir halinde olan AK Parti Burdur Milletvekili ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal da kaza yerinde yaralılarla ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.