Kafeler Caddesi Sürekli Yıkanıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2020 - 22:08, Güncelleme: 17.10.2020 - 22:08
 

Kafeler Caddesi Sürekli Yıkanıyor

Isparta'nın En Yoğun Yerlerinden Biri olan Kafeler Caddesi Gece Gündüz Demeden Yıkanıyor
Isparta'nın en yoğun ve işlek cadde ve sokaklarından birisi olan Kafeler Caddesi gece,gündüz demeden yıkanıyor.  Isparta Belediyesine bağlı ekipler Kafeler Caddesinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Gerek koronavirüse karşı tedbir amaçlı dezenfekte etmek için gerekse daha temiz bi Isparta için Belediye personeli aralıksız bu çalışmaları sürdürüyor. Yapılan bu çalışmadan oldukça memnun olan Kafeler Caddesi esnafı, Belediye yetkililerine teşekkür etti.  Belediye Personelleri  yaptıkları dezenfekte ve yıkama çalışmalarından sorna ise ' Temizlemek Bizden, Korumak Sizden' diyerek mesaj verdi.
Isparta'nın En Yoğun Yerlerinden Biri olan Kafeler Caddesi Gece Gündüz Demeden Yıkanıyor

Isparta'nın en yoğun ve işlek cadde ve sokaklarından birisi olan Kafeler Caddesi gece,gündüz demeden yıkanıyor. 

Isparta Belediyesine bağlı ekipler Kafeler Caddesinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Gerek koronavirüse karşı tedbir amaçlı dezenfekte etmek için gerekse daha temiz bi Isparta için Belediye personeli aralıksız bu çalışmaları sürdürüyor.

Yapılan bu çalışmadan oldukça memnun olan Kafeler Caddesi esnafı, Belediye yetkililerine teşekkür etti.  Belediye Personelleri  yaptıkları dezenfekte ve yıkama çalışmalarından sorna ise ' Temizlemek Bizden, Korumak Sizden' diyerek mesaj verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.