Baba çocuğunu rehin aldı, Anne yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 17:40, Güncelleme: 21.10.2020 - 17:40
 

Baba çocuğunu rehin aldı, Anne yaralı

Isparta İstanbul Caddesinde rehin alma olayı sebebi ile cadde polis tarafından trafiğe kapatıldı. Bilinmeyen bir şahıs tarafından 8 yaşlarında bir kız çocuğu henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı silahla rehin alındığı öğrenildi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı olay yerinde, polis şahsı ikna etmek için çaba veriyor. DETAYLAR GELECEK…

Isparta İstanbul Caddesinde rehin alma olayı sebebi ile cadde polis tarafından trafiğe kapatıldı. Bilinmeyen bir şahıs tarafından 8 yaşlarında bir kız çocuğu henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı silahla rehin alındığı öğrenildi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı olay yerinde, polis şahsı ikna etmek için çaba veriyor.

DETAYLAR GELECEK…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.