Erdoğan: Tüm iş yerleri 22.00'da kapanacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2020 - 23:31, Güncelleme: 03.11.2020 - 23:31
 

Erdoğan: Tüm iş yerleri 22.00'da kapanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, korona önlemleri kapsamında yeni kararları açıklayarak, tüm iş yerlerinin 22.00'da kapanacağını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından koronavirüs gündemine ilişkin açıklamalarda bulunarak alınan yeni önlemleri duyurdu. PAKET SERVİS HARİÇ İŞLETMELER 22.00'DA KAPANACAK Türkiye'de, bazı şehirlerde zaman zaman endişe verici artışlara rağmen genel olarak kontrollü bir süreç yaşandığını söyleyen Erdoğan, "Esnek mesai uygulaması teşvik edilecek. Pazar yeri market gibi yerlerdeki denetimler artırılacaktır. Paket servis hariç lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, yüzme havuzu, kaplıca, internet kafe, halı saha, tiyatro, sinema gibi yerlerde hizmetler saat 22'de sona erecektir." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, korona önlemleri kapsamında yeni kararları açıklayarak, tüm iş yerlerinin 22.00'da kapanacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından koronavirüs gündemine ilişkin açıklamalarda bulunarak alınan yeni önlemleri duyurdu.

PAKET SERVİS HARİÇ İŞLETMELER 22.00'DA KAPANACAK
Türkiye'de, bazı şehirlerde zaman zaman endişe verici artışlara rağmen genel olarak kontrollü bir süreç yaşandığını söyleyen Erdoğan, "Esnek mesai uygulaması teşvik edilecek. Pazar yeri market gibi yerlerdeki denetimler artırılacaktır. Paket servis hariç lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, yüzme havuzu, kaplıca, internet kafe, halı saha, tiyatro, sinema gibi yerlerde hizmetler saat 22'de sona erecektir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.