Yalvaç'ta Toki Müracaatları Yapıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2020 - 12:43, Güncelleme: 25.11.2020 - 12:43
 

Yalvaç'ta Toki Müracaatları Yapıldı

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, kentte yapılacak toki projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Toki projesinin yapılacağı alanla ilgili çalışmaların devam ettiğini ve müracaatların yapıldığını belirten Başkan Tütüncü, Gerekli müracaatlarımızı yaptık, sonuca göre projeyi yapacağız” dedi. Başkan Tütüncü açıklamasında, ‘’son dönemde özellikle TOKİ konusu ısrarla gündeme getiriliyor. TOKİ doğrudur Ankara TOKİ başkanı bizi tesadüfen bizde Ankara’dayken aradı biz yeri başlangıcı bitimi ivedi şekilde çalışmaların yapılması için kazıkların çakılmasını yaptık ama burası  Yalvaç belediye sınırları içerisinde değil, köy sınırları içerisinde değil, tescil harcı bırakılan bir yer bu yerin olması sebebiyle maliye hazinesine müracaat edip burada bir TOKİ projesinin gerçekleşebileceği ve tapulamayla birlikte TOKİ’ye tahsisiyle birlikte tescil yapılmasını talep ettik. Oradan gelen cevap doğrultusunda eğer köy sınırlarında olduğu kabul edilirse özel idare ile belli bir çalışmaya girilerek veya yalvaç sınırlarında kabul edilirse gerekli kararları alarak biz bu çalışmayı yapacağız.’’ Dedi.
Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, kentte yapılacak toki projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Toki projesinin yapılacağı alanla ilgili çalışmaların devam ettiğini ve müracaatların yapıldığını belirten Başkan Tütüncü, Gerekli müracaatlarımızı yaptık, sonuca göre projeyi yapacağız” dedi. Başkan Tütüncü açıklamasında, ‘’son dönemde özellikle TOKİ konusu ısrarla gündeme getiriliyor.

TOKİ doğrudur Ankara TOKİ başkanı bizi tesadüfen bizde Ankara’dayken aradı biz yeri başlangıcı bitimi ivedi şekilde çalışmaların yapılması için kazıkların çakılmasını yaptık ama burası  Yalvaç belediye sınırları içerisinde değil, köy sınırları içerisinde değil, tescil harcı bırakılan bir yer bu yerin olması sebebiyle maliye hazinesine müracaat edip burada bir TOKİ projesinin gerçekleşebileceği ve tapulamayla birlikte TOKİ’ye tahsisiyle birlikte tescil yapılmasını talep ettik.

Oradan gelen cevap doğrultusunda eğer köy sınırlarında olduğu kabul edilirse özel idare ile belli bir çalışmaya girilerek veya yalvaç sınırlarında kabul edilirse gerekli kararları alarak biz bu çalışmayı yapacağız.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.