Ispartaspor galibiyet peşinde

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2020 - 10:52, Güncelleme: 02.12.2020 - 10:52
 

Ispartaspor galibiyet peşinde

Pembe-yeşilliler, Yalovaspor’la oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışından uzaklaşmak istemiyor.
Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, 10. Maçında Yalovaspor’la karşı karşıya gleecek. Geçen hafta Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü karşısında uzatmalarda yediği golle galibiyeti kaçıran pembe-yeşilliler, Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Adana Bölgesinden Tarık Güldal, Kahramanmaraş Bölgesinden Yunus Yıldız ve Niğde Bölgesinden Abdülkadir Anıl Yılmaz isimli hakemler yönetecek. Maç eksiğiyle 15 puanla sekizinci sırada bulunan Ispartaspor, Yalovaspor’u yenerek üst sıralardan kopmak istemiyor. Yalovaspor ise 2 puanla son sırada bulunuyor. 24 puanla Lider durumda bulunan Somaspor, 22 puanlı İçel İdmanyurduspor’la deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonluk adaylarından Çatalcaspor ise son haftalarda çıkış yakalayan Osmaniyespor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Şile Yıldızspor, Çarşambaspor’u ağırlarken, Esenler Erokspor ise Elazığı Karakoçan Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. Arhavispor, Altındağspor’la deplasmanda karşılaşırken Erbaaspor ise Cizrespor’u konuk edecek.Karaca: Tüm planlarımız galibiyet üzerineÖte yandan Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca, Yalovaspor’un ligde alt sıralarda yer almasına rağmen ve mücadeleci bir takım olduğunu söyledi. Son derece zorlu bir karşılaşma olacağını ancak buna rağmen sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Karaca, “Geçen hafta deplasmanda oynadığımız Elazığ Karakoçanspor karşısında iyi bir futbol ortaya koymamıza uzatma dakikalarında kalemizde gördüğümüz gol nedeniyle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Dolayısıyla, biz alt sıralardan gelip her geçen hafta yukarılara doğru tırmanan bir takımız ve her maç bizim için bir final niteliğinde. Yalovaspor maçından 3 puanı da taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Böylece, Elazığ Karakoçanspor maçında kaybettiğimiz puanları da Yalovapor maçını kazanarak telafi etmek istiyoruz” dedi.
Pembe-yeşilliler, Yalovaspor’la oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışından uzaklaşmak istemiyor.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, 10. Maçında Yalovaspor’la karşı karşıya gleecek. Geçen hafta Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü karşısında uzatmalarda yediği golle galibiyeti kaçıran pembe-yeşilliler, Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Adana Bölgesinden Tarık Güldal, Kahramanmaraş Bölgesinden Yunus Yıldız ve Niğde Bölgesinden Abdülkadir Anıl Yılmaz isimli hakemler yönetecek.
Maç eksiğiyle 15 puanla sekizinci sırada bulunan Ispartaspor, Yalovaspor’u yenerek üst sıralardan kopmak istemiyor. Yalovaspor ise 2 puanla son sırada bulunuyor.
24 puanla Lider durumda bulunan Somaspor, 22 puanlı İçel İdmanyurduspor’la deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonluk adaylarından Çatalcaspor ise son haftalarda çıkış yakalayan Osmaniyespor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Şile Yıldızspor, Çarşambaspor’u ağırlarken, Esenler Erokspor ise Elazığı Karakoçan Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. Arhavispor, Altındağspor’la deplasmanda karşılaşırken Erbaaspor ise Cizrespor’u konuk edecek.
Karaca: Tüm planlarımız galibiyet üzerine
Öte yandan Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca, Yalovaspor’un ligde alt sıralarda yer almasına rağmen ve mücadeleci bir takım olduğunu söyledi. Son derece zorlu bir karşılaşma olacağını ancak buna rağmen sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Karaca, “Geçen hafta deplasmanda oynadığımız Elazığ Karakoçanspor karşısında iyi bir futbol ortaya koymamıza uzatma dakikalarında kalemizde gördüğümüz gol nedeniyle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Dolayısıyla, biz alt sıralardan gelip her geçen hafta yukarılara doğru tırmanan bir takımız ve her maç bizim için bir final niteliğinde. Yalovaspor maçından 3 puanı da taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Böylece, Elazığ Karakoçanspor maçında kaybettiğimiz puanları da Yalovapor maçını kazanarak telafi etmek istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.