Burdur’da bir köy daha karantinaya alındı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2020 - 00:40, Güncelleme: 04.12.2020 - 00:40
 

Burdur’da bir köy daha karantinaya alındı

Burdur’un Karamanlı ilçesine bağlı Kağılcık köyü Covid-19 tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
Edinilen bilgiye göre, Karamanlı ilçesinin Kağılcık köyünde 21 pozitif vaka ile çok sayıda temaslı kişi tespit edildi. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla köyde karantina uygulanmasına karar verdi. Önlem alan Jandarma ekipleri köyün giriş ve çıkışlarını kapattı. Beş köyün karantinası devam ediyor Geçtiğimiz günlerde çok sayıda Covid-19 vakası ve temaslı kişi olması sebebiyle merkeze bağlı Büğdüz, Askeriye, Güneyyayla ve Halıcılar köyleri karantinaya alınırken Çatağıl köyünün karantina süresi 14 gün daha uzatılmıştı.
Burdur’un Karamanlı ilçesine bağlı Kağılcık köyü Covid-19 tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karamanlı ilçesinin Kağılcık köyünde 21 pozitif vaka ile çok sayıda temaslı kişi tespit edildi. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla köyde karantina uygulanmasına karar verdi. Önlem alan Jandarma ekipleri köyün giriş ve çıkışlarını kapattı.

Beş köyün karantinası devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde çok sayıda Covid-19 vakası ve temaslı kişi olması sebebiyle merkeze bağlı Büğdüz, Askeriye, Güneyyayla ve Halıcılar köyleri karantinaya alınırken Çatağıl köyünün karantina süresi 14 gün daha uzatılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.