Burdur’da 8 köy karantinaya alındı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2020 - 14:34, Güncelleme: 05.12.2020 - 14:34
 

Burdur’da 8 köy karantinaya alındı

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Çamlık Köyünün iki mahallesi karantinaya alındı.
Edinilen bilgilere göre, Çamlık köyünde 22 pozitif vaka ve 27 temaslı vakanın olmasından dolayı, Kavaklı ve Narlı Mahalleleri ikinci bir emre kadar karantinaya alındı. Mahallelerin tüm giriş ve çıkışları kapatıldı. Bucak Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bucak Belediyesi ekiplerince koordineli bir şekilde Çamlık köyü mahalle giriş çıkışları kapatıldı. Karantinaya alınan köy sayısı 8’e yükseldi Covid-19 tedbirleri kapsamında ilçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından geçtiğimiz günlerde Çatağıl, Büğdüz, Askeriye, Güneyyayla, Halıcılar ve Kağılcık köyü karantinaya alınmıştı. Kuşbaba köyü ile Çamlık köyünün iki mahallesinin karantinaya alınmasıyla beraber giriş ve çıkışları kapatılarak karantinaya alınan köy sayısı 8’e yükseldi.
Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Çamlık Köyünün iki mahallesi karantinaya alındı.

Edinilen bilgilere göre, Çamlık köyünde 22 pozitif vaka ve 27 temaslı vakanın olmasından dolayı, Kavaklı ve Narlı Mahalleleri ikinci bir emre kadar karantinaya alındı. Mahallelerin tüm giriş ve çıkışları kapatıldı. Bucak Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bucak Belediyesi ekiplerince koordineli bir şekilde Çamlık köyü mahalle giriş çıkışları kapatıldı.

Karantinaya alınan köy sayısı 8’e yükseldi

Covid-19 tedbirleri kapsamında ilçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından geçtiğimiz günlerde Çatağıl, Büğdüz, Askeriye, Güneyyayla, Halıcılar ve Kağılcık köyü karantinaya alınmıştı. Kuşbaba köyü ile Çamlık köyünün iki mahallesinin karantinaya alınmasıyla beraber giriş ve çıkışları kapatılarak karantinaya alınan köy sayısı 8’e yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.