AK Parti İl Başkanı Zabun Hastaneye Kaldırıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2020 - 23:37, Güncelleme: 11.12.2020 - 23:37
 

AK Parti İl Başkanı Zabun Hastaneye Kaldırıldı

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs testi negatif çıkan Zabun'un kan değerlerinde görülen bazı şüpheler üzerine doktorları Zabun'un yatışına karar verdi.  Başkan Zabun'un sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesaplarında ve çeşitli haber sitelerinde spekülatif haberler yer alması üzerine bir açıklama yapan TBMM Başkanvekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç; "İl Başkanımız Osman Zabun geçirdiği rahatsızlık sebebi ile SDÜ Araştırma hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Bazı haber sitelerinde sağlık durumuna ilişkin bazı haberler yapılmaktadır. Bu tarz haberlere itibar edilememesini, AK Parti Isparta İl Başkanlığı tarafından yapılacak bilgilendimelerle hemşehrilerimiz aydınlatılacak. İl başkanımızın sağlık durumuna ilişkin ciddi bir problem bulunmamaktadır.  Endişe edilecek bir durum söz konusu değildir. Hekimlerimiz gerekli müdahaleyi yapmaktadır" bilgisini verdi. 
AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Koronavirüs testi negatif çıkan Zabun'un kan değerlerinde görülen bazı şüpheler üzerine doktorları Zabun'un yatışına karar verdi. 

Başkan Zabun'un sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesaplarında ve çeşitli haber sitelerinde spekülatif haberler yer alması üzerine bir açıklama yapan TBMM Başkanvekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç; "İl Başkanımız Osman Zabun geçirdiği rahatsızlık sebebi ile SDÜ Araştırma hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Bazı haber sitelerinde sağlık durumuna ilişkin bazı haberler yapılmaktadır.

Bu tarz haberlere itibar edilememesini, AK Parti Isparta İl Başkanlığı tarafından yapılacak bilgilendimelerle hemşehrilerimiz aydınlatılacak.

İl başkanımızın sağlık durumuna ilişkin ciddi bir problem bulunmamaktadır.  Endişe edilecek bir durum söz konusu değildir. Hekimlerimiz gerekli müdahaleyi yapmaktadır" bilgisini verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.