2021’de spora büyük yatırım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2020 - 16:20, Güncelleme: 12.12.2020 - 16:20
 

2021’de spora büyük yatırım

Isparta Belediyesi’nin Spor Toto teşkilatının desteğiyle yapacağı 16 semt sahasının yerleri belli oldu, gerekli imar değişikliği yapıldı.
Isparta Belediyesi’nin Spor Toto teşkilatının desteğiyle yapacağı 16 semt sahasının yerleri belli oldu, gerekli imar değişikliği yapıldı. Isparta Belediye Meclisi, yılın son oturumunda Spor Toto teşkilatının desteğiyle yapılacak spor tesislerinin yerleri belirlendi, gerekli imar değişiklikleri yapıldı. Meclis oturumunda 2021’de yapılacak spor yatırımları ile ilgili 3 ayrı karara imza atıldı. Bu doğrultuda ilk önce Spor Toto Teşkilatı’nın Isparta Belediyesi’ne yapacağı 29 milyon 289 bin TL + 4 milyon 467 bin TL paranın Belediyeye hibe olarak kabul edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Spor Toto, yapılacak tesislerde reklam yapılması şartıyla Isparta Belediyesi’ne; -16 adet çim yüzeyli futbol sahası için 3.8 milyon, -16 adet basket potası için 32 milyon TL, -3 adet tip gençlik merkezi için 4.2 milyon TL, -Emre Mahallesi’nde 1 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası, -500 seyircilik çelik tribün ve ikili soyunma odası için 2.7 milyon TL, -Fatih Mahallesi Spor Kompleksi’ne 1 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapımı, -1000 seyircili çelik tribün yapımı, dörtlü soyunma odası yapımı, sentetik çim yüzeyli yürüyüş yolu yapımı, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu ile bir adet tip spor salonu yapımı için 10 milyon 400 bin TL, İMKB EMLE bahçesine bir adet prefabrik spor salonu yapılması ile -Sidre Mahallesi Şehit Burkan Açıkkol Ortaokulu bahçesine bir adet prefabrik spor salonu yapılması için 3.6 milyon TL hibe edecek. Isparta Belediye Meclisi, İMKB EML ile Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu bahçelerine spor salonu yapılması için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ilgili kurumlarla protokol yapılması yetkisi verildi. İmar Komisyonu raporu doğrultusunda da Spor Toto teşkilatı desteğiyle yapılacak 16 adet 20x40 Sentetik çim yüzeyli semt futbol sahalarının yerleri belirlendi, imar değişikliği yapıldı. Buna göre, semt sahaları; -Akkent Mahallesi 181. Cadde park alanı, -Çünür Mahallesi 275. Cadde-5483 sokak arası, -Çünür Mahallesi yeni lise alanı yanı, -Davraz Mahallesi Elit Koop. önü, -Davraz Mahallesi Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi arkası, -Fatih Mahallesi Kadir Boylu Okulu arsası, -Işıkkent Mahallesi 256 cadde üzeri, -Işıkkent Mahallesi Emine Çırak Camii arkası, -M.Türkeş Mahallesi 219-217 Cadde kesişimi, -M. Türkeş Mahallesi Telekom Üzeri park, -Zafer Mahallesi 5020 Sok. üzeri, -Mehmet Tönge Mahallesi Fakülte Caddesi üzeri, -Mehmet Tönge Mahallesi Yeni açılan yol ile 222. Cadde kesişimi, -Binbirevler Mahallesi Şehit Jandarma Komando Teğ. Şevki Koray Akoğuz Parkı, -Vatan Mahallesi Albayrak Caddesi ile 4110 Sok. kesişimi, -Zafer Mahallesi üstü, 5050 Sok. ile 5048 Sok. arası. WWW.SON32.COM 12.12.2020
Isparta Belediyesi’nin Spor Toto teşkilatının desteğiyle yapacağı 16 semt sahasının yerleri belli oldu, gerekli imar değişikliği yapıldı.

Isparta Belediyesi’nin Spor Toto teşkilatının desteğiyle yapacağı 16 semt sahasının yerleri belli oldu, gerekli imar değişikliği yapıldı.

Isparta Belediye Meclisi, yılın son oturumunda Spor Toto teşkilatının desteğiyle yapılacak spor tesislerinin yerleri belirlendi, gerekli imar değişiklikleri yapıldı.

Meclis oturumunda 2021’de yapılacak spor yatırımları ile ilgili 3 ayrı karara imza atıldı. Bu doğrultuda ilk önce Spor Toto Teşkilatı’nın Isparta Belediyesi’ne yapacağı 29 milyon 289 bin TL + 4 milyon 467 bin TL paranın Belediyeye hibe olarak kabul edilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Spor Toto, yapılacak tesislerde reklam yapılması şartıyla Isparta Belediyesi’ne;

-16 adet çim yüzeyli futbol sahası için 3.8 milyon,

-16 adet basket potası için 32 milyon TL,

-3 adet tip gençlik merkezi için 4.2 milyon TL,

-Emre Mahallesi’nde 1 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası,

-500 seyircilik çelik tribün ve ikili soyunma odası için 2.7 milyon TL,

-Fatih Mahallesi Spor Kompleksi’ne 1 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapımı,

-1000 seyircili çelik tribün yapımı, dörtlü soyunma odası yapımı, sentetik çim yüzeyli yürüyüş yolu yapımı, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu ile bir adet tip spor salonu yapımı için 10 milyon 400 bin TL, İMKB EMLE bahçesine bir adet prefabrik spor salonu yapılması ile

-Sidre Mahallesi Şehit Burkan Açıkkol Ortaokulu bahçesine bir adet prefabrik spor salonu yapılması için 3.6 milyon TL hibe edecek.

Isparta Belediye Meclisi, İMKB EML ile Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu bahçelerine spor salonu yapılması için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ilgili kurumlarla protokol yapılması yetkisi verildi.

İmar Komisyonu raporu doğrultusunda da Spor Toto teşkilatı desteğiyle yapılacak 16 adet 20x40

Sentetik çim yüzeyli semt futbol sahalarının yerleri belirlendi, imar değişikliği yapıldı. Buna göre, semt sahaları;

-Akkent Mahallesi 181. Cadde park alanı,

-Çünür Mahallesi 275. Cadde-5483 sokak arası,

-Çünür Mahallesi yeni lise alanı yanı,

-Davraz Mahallesi Elit Koop. önü,

-Davraz Mahallesi Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi arkası,

-Fatih Mahallesi Kadir Boylu Okulu arsası,

-Işıkkent Mahallesi 256 cadde üzeri,

-Işıkkent Mahallesi Emine Çırak Camii arkası,

-M.Türkeş Mahallesi 219-217 Cadde kesişimi,

-M. Türkeş Mahallesi Telekom Üzeri park,

-Zafer Mahallesi 5020 Sok. üzeri,

-Mehmet Tönge Mahallesi Fakülte Caddesi üzeri,

-Mehmet Tönge Mahallesi Yeni açılan yol ile 222. Cadde kesişimi,

-Binbirevler Mahallesi Şehit Jandarma Komando Teğ. Şevki Koray Akoğuz Parkı,

-Vatan Mahallesi Albayrak Caddesi ile 4110 Sok. kesişimi,

-Zafer Mahallesi üstü, 5050 Sok. ile 5048 Sok. arası.

WWW.SON32.COM

12.12.2020

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.