HALICI: Pazar esnafını düşünen yok

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2021 - 20:34, Güncelleme: 12.01.2021 - 20:34
 

HALICI: Pazar esnafını düşünen yok

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım HALICI Salı pazarı esnası ile görüştü.
Pandemi döneminde alınan kısıtlamalardan en çok etkilenen sektörlerden birisi de hiç şüphesiz pazar esnafı olduğunu belirten HALICI; "esanfın pandemi döneminde pazarın kaldırılmasını istemediğini" belirtti.  Yalım HALICI açıklamasına: "Pandemi sürecinde AVM'lerin açık olmasına rağmen halkımızın ihtiyaçlarını büyük oranda tedarik ettiği halk pazarlarının kaldırılmasından ziyade İTKM inşaatı bitene kadar, pazarcı esnafına uygun bir alan yapılana kadar ve bu pandemi döneminde esnafı zor durumda bırakmamak adına kaldırılmaması gerekiyor. Pazarcı esnafının sorunlarına değinen, onlara çözüm bulmaya çalışan bir yönetim yok." dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım HALICI Salı pazarı esnası ile görüştü.

Pandemi döneminde alınan kısıtlamalardan en çok etkilenen sektörlerden birisi de hiç şüphesiz pazar esnafı olduğunu belirten HALICI; "esanfın pandemi döneminde pazarın kaldırılmasını istemediğini" belirtti. 

Yalım HALICI açıklamasına: "Pandemi sürecinde AVM'lerin açık olmasına rağmen halkımızın ihtiyaçlarını büyük oranda tedarik ettiği halk pazarlarının kaldırılmasından ziyade İTKM inşaatı bitene kadar, pazarcı esnafına uygun bir alan yapılana kadar ve bu pandemi döneminde esnafı zor durumda bırakmamak adına kaldırılmaması gerekiyor. Pazarcı esnafının sorunlarına değinen, onlara çözüm bulmaya çalışan bir yönetim yok." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.