300 öğrenci eğitime ulaşmak için televizyon bekliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2021 - 15:10, Güncelleme: 18.01.2021 - 15:10
 

300 öğrenci eğitime ulaşmak için televizyon bekliyor

ISPARTA'DA 300 ailede çocuklar eğitime ulaşmak için evinde televizyon bekliyor.
Koronavirüs salgını nedeniyle başlatılan uzaktan eğitimde tablet ve interneti olmayan öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçerek, tespit edilen öğrencilere tablet ve internet dağıttı. Eğitimde özellikle bu dönemde televizyonda büyük öneme sahip. Ancak Isparta’da tespit edilen 300 evde ne yazık ki televizyon yok. Yani 300 öğrenci eğitime ulaşmak için televizyon bekliyor. Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Bakanlığımız geçtiğimiz hafta içerisinde 1470 adet tableti Isparta'ya gönderdi. Tespit edilen öğrencilere dağıtımını gerçekleştirdik. Tablet ile beraber internet de geldi. Aynı zamanda saha taraması da yapıldığına dikkat çeken Yılmaz, bundan sonraki işimiz televizyon alacak. Bağış yapmak isteyenlerle irtibat halindeyiz. Yaklaşık 300 televizyon eksikliği var. EBA'dan takip etmek adına televizyon ihtiyaçlarını gidermemiz lazım. Bunlarla ilgili çalışmalarımız var. Bunları da yaparsak ulaşma noktasında bir sıkıntımız kalmayacak" dedi.
ISPARTA'DA 300 ailede çocuklar eğitime ulaşmak için evinde televizyon bekliyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle başlatılan uzaktan eğitimde tablet ve interneti olmayan öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçerek, tespit edilen öğrencilere tablet ve internet dağıttı. Eğitimde özellikle bu dönemde televizyonda büyük öneme sahip. Ancak Isparta’da tespit edilen 300 evde ne yazık ki televizyon yok. Yani 300 öğrenci eğitime ulaşmak için televizyon bekliyor.

Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Bakanlığımız geçtiğimiz hafta içerisinde 1470 adet tableti Isparta'ya gönderdi. Tespit edilen öğrencilere dağıtımını gerçekleştirdik. Tablet ile beraber internet de geldi.

Aynı zamanda saha taraması da yapıldığına dikkat çeken Yılmaz, bundan sonraki işimiz televizyon alacak. Bağış yapmak isteyenlerle irtibat halindeyiz. Yaklaşık 300 televizyon eksikliği var. EBA'dan takip etmek adına televizyon ihtiyaçlarını gidermemiz lazım. Bunlarla ilgili çalışmalarımız var. Bunları da yaparsak ulaşma noktasında bir sıkıntımız kalmayacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.