Tedbirler Sonuç Vermeye Devam Ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2021 - 15:57, Güncelleme: 18.01.2021 - 15:57
 

Tedbirler Sonuç Vermeye Devam Ediyor

Sağlık Bakanlığı Tarafından Geliştirilen ve Koronavirüs Yoğunluk Haritasını Gösteren Uygulamada Tedbirler Sonrası Isparta'da Tablo İyiye Gidiyor.
 ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasına göre yaklaşık 50 Gündür uygulanan tedbirler sonuçlarını iyi yönde göstermeye başladı. Tedbirler öncesi tamamen kırmızı olan  Isparta  korona haritası, uygulanan tedbirler sonrası yeşile dönmeye başlarken, tedbirlerin sıkı bir şekilde devam ettiği sürece haritanın daha da iyiye gideceğinin sinyalini Hayat Eve Sığar Uygulaması yaktı. Özellikle Isparta Valiliği ve İl Hıfzıssıhha Kurulunun da yerinde aldığı kararlar, haritanın yeşile dönmesinde büyük rol oynadı Harita sadece Isparta genelinde değil Türkiye genelinde etkisini gösterdi. Ülkenin dört bir yanında koronavirüsle imtihan varken kısıtlamalar sonrası tüm şehirlerde haritanın rengi açığa dönerken koronavirüs tablosunda da ciddi düşüşler yaşandı. Harita'da kırmızı alanların belli olduğu yerler ise ısparta Şehir Hastanesi ve Cezaevi olarak gözükmekte İŞTE 10 KASIM KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTASI VE 18 OCAK KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTASI
Sağlık Bakanlığı Tarafından Geliştirilen ve Koronavirüs Yoğunluk Haritasını Gösteren Uygulamada Tedbirler Sonrası Isparta'da Tablo İyiye Gidiyor.

 ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasına göre yaklaşık 50 Gündür uygulanan tedbirler sonuçlarını iyi yönde göstermeye başladı. Tedbirler öncesi tamamen kırmızı olan  Isparta  korona haritası, uygulanan tedbirler sonrası yeşile dönmeye başlarken, tedbirlerin sıkı bir şekilde devam ettiği sürece haritanın daha da iyiye gideceğinin sinyalini Hayat Eve Sığar Uygulaması yaktı.

Özellikle Isparta Valiliği ve İl Hıfzıssıhha Kurulunun da yerinde aldığı kararlar, haritanın yeşile dönmesinde büyük rol oynadı

Harita sadece Isparta genelinde değil Türkiye genelinde etkisini gösterdi. Ülkenin dört bir yanında koronavirüsle imtihan varken kısıtlamalar sonrası tüm şehirlerde haritanın rengi açığa dönerken koronavirüs tablosunda da ciddi düşüşler yaşandı.

Harita'da kırmızı alanların belli olduğu yerler ise ısparta Şehir Hastanesi ve Cezaevi olarak gözükmekte

İŞTE 10 KASIM KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTASI VE 18 OCAK KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTASI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.