Eğirdir Belediyesinde Görev Değişiklikleri

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2021 - 13:37, Güncelleme: 23.01.2021 - 13:37
 

Eğirdir Belediyesinde Görev Değişiklikleri

Eğirdir Belediyesi'nde gece yarısı görev değişiklikleri yaşandı.
Eğirdir Belediyesi'nde gece yarısı görev değişiklikleri yaşandı. Eğirdir Belediyesinde idari birimlerinde bazı değişikler yapıldı. Belediye Başkanı Veli Gök'ün imzasıyla Yapılan yeni atamalar şöyle; Fuat Şavklıyıldız Otogar çıkışı memurluğundan Emlak ve Gelir memurluğuna, Ali Erdoğan Emlak ve Gelir servisinden Otogar Çıkışo memurluğuna, Zeki Akbulut Mezarlık memurluğundan destek hizmetleri memurluğuna, Adnan Sabri İnan Su deposu  memurluğundan Mezarlık memurluğuna, Zeynel Ceylan Emlak ve Gelir sevisi memurluğundan Su ve kanalizasyon sorumluluğuna, Mehmet Kılıçaaslan Su ve kanalizasyon sorumluluğundan Su deposu görevine, Bilal Demir Su deposu görevinden Satın alma Memurluğunda görevlendirilmek üzere yer değişiklikleri yapıldı.
Eğirdir Belediyesi'nde gece yarısı görev değişiklikleri yaşandı.

Eğirdir Belediyesi'nde gece yarısı görev değişiklikleri yaşandı. Eğirdir Belediyesinde idari birimlerinde bazı değişikler yapıldı. Belediye Başkanı Veli Gök'ün imzasıyla Yapılan yeni atamalar şöyle;

Fuat Şavklıyıldız Otogar çıkışı memurluğundan Emlak ve Gelir memurluğuna, Ali Erdoğan Emlak ve Gelir servisinden Otogar Çıkışo memurluğuna, Zeki Akbulut Mezarlık memurluğundan destek hizmetleri memurluğuna, Adnan Sabri İnan Su deposu  memurluğundan Mezarlık memurluğuna, Zeynel Ceylan Emlak ve Gelir sevisi memurluğundan Su ve kanalizasyon sorumluluğuna, Mehmet Kılıçaaslan Su ve kanalizasyon sorumluluğundan Su deposu görevine, Bilal Demir Su deposu görevinden Satın alma Memurluğunda görevlendirilmek üzere yer değişiklikleri yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.