ISPARTA'DA 24 BİN KİŞİ AŞILANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2021 - 13:44, Güncelleme: 08.02.2021 - 13:44
 

ISPARTA'DA 24 BİN KİŞİ AŞILANDI

Covid-19 ile mücadele kapsamında tüm yurt genelinde aşılama yapılıyor.
Covid-19 ile mücadele kapsamında tüm yurt genelinde aşılama yapılıyor. Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre Isparta’da 24 bin kişi aşılandı. Bu rakamla Isparta, nüfusa oranla en fazla aşılamanın yapıldığı il oldu. Covid-19 ile mücadele kapsamında 14 Ocak’ta yapılmaya başlanan CoronaVac aşısının ilk dozu, Türkiye’nin dört bir yanında uygulanıyor. Koronavirüs aşılamasında ikinci dozun uygulanmasına ise bu hafta başlanacak. Öncelik yine sağlık çalışanlarında olacak. Bir yandan da ilk doz aşı uygulaması devam edecek. ISPARTA'DA 24 BİN KİŞİ AŞILANDI Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre, Türkiye’de bugüne kadar 2 milyon 611 bin 747 kişi aşılandı. Isparta’da ise aşılanan kişi sayısı 24 bin. Verilere göre Türkiye ortalamasının yüzde 4,01 olduğu aşılama oranının nüfusa göre en fazla yapıldığı il Isparta oldu. 440 bin 304 kişinin yaşadığı Isparta’da aşı yapılması planlanan 342 bin 106 kişi bulunuyor. Bu kişilerden 24 bini şu ana kadar aşılandı. Isparta, Türkiye’de nüfusa oranla en fazla aşılamanın yapıldığı il oldu. Isparta’nın aşılama oranı yüzde 6.71 olarak kayıtlara geçti. Kentte, Isparta İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları tarafından aşılama devam ediyor.
Covid-19 ile mücadele kapsamında tüm yurt genelinde aşılama yapılıyor.

Covid-19 ile mücadele kapsamında tüm yurt genelinde aşılama yapılıyor. Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre Isparta’da 24 bin kişi aşılandı. Bu rakamla Isparta, nüfusa oranla en fazla aşılamanın yapıldığı il oldu. Covid-19 ile mücadele kapsamında 14 Ocak’ta yapılmaya başlanan CoronaVac aşısının ilk dozu, Türkiye’nin dört bir yanında uygulanıyor. Koronavirüs aşılamasında ikinci dozun uygulanmasına ise bu hafta başlanacak. Öncelik yine sağlık çalışanlarında olacak. Bir yandan da ilk doz aşı uygulaması devam edecek.

ISPARTA'DA 24 BİN KİŞİ AŞILANDI

Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre, Türkiye’de bugüne kadar 2 milyon 611 bin 747 kişi aşılandı. Isparta’da ise aşılanan kişi sayısı 24 bin. Verilere göre Türkiye ortalamasının yüzde 4,01 olduğu aşılama oranının nüfusa göre en fazla yapıldığı il Isparta oldu. 440 bin 304 kişinin yaşadığı Isparta’da aşı yapılması planlanan 342 bin 106 kişi bulunuyor. Bu kişilerden 24 bini şu ana kadar aşılandı. Isparta, Türkiye’de nüfusa oranla en fazla aşılamanın yapıldığı il oldu. Isparta’nın aşılama oranı yüzde 6.71 olarak kayıtlara geçti. Kentte, Isparta İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları tarafından aşılama devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.