İYİ Parti heyeti ilçelerin sorunlarını dinledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2021 - 12:51, Güncelleme: 12.02.2021 - 12:51
 

İYİ Parti heyeti ilçelerin sorunlarını dinledi

İYİ Parti Milletvekillerinden oluşan heyet Isparta’da ilçeleri gezdi, vatandaşlarla buluştu ve temaslarda bulundu.
İYİ Parti Milletvekillerinden oluşan heyet Isparta’da ilçeleri gezdi, vatandaşlarla buluştu ve temaslarda bulundu.  İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Mersin Milletvekili Behiç Çelik, İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek ve Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ile beraber parti yöneticilerinin yer aldığı heyet, Keçiborlu, Uluborlu ve Senirkent’in ardından, Yalvaç’ta da ziyaretlerde bulundu. Milletvekillerinden ve partililerden oluşan heyet ilçedeki esnafları ziyaret etti. Milletvekilleri Aylin Cesur ve Behiç Çelik, ziyaretlerde bulunma ve esnafların sorunlarını yerinde dinleme imkânı buldu.   Esnaf ziyaretlerinin ardından, milletvekilleri Aylin Cesur ve Behiç Çelik, İYİ Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı’nda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Başkanlığı’nda konuşan Isparta Milletvekili Aylin Cesur, “Köylerimizin muhtarlarına ulaştık ve geçen ay köylerimizin sorunlarına yönelik 106 tane önerge verdim, ancak önergelerime cevap alamadık.” dedi.   Yalvaç’a bir an önce bir Organize Sanayi Bölgesi kurulmasının gerekliliğine ve Yalvaç Devlet Hastanesi’ndeki uzman doktor, MR ve tomografi cihazı eksikliğine dikkat çeken Milletvekili Cesur, “Bu memleketin sorunları sadece bizim değil,  herkesin sorunudur. Önergelerime cevap gelmese de, reddedilse de, Isparta’mızın ve memleketimizin sorunlarının sonuna kadar takipçisiyim. Neye güveniyorsun derseniz;  önce Yüce Allah’a, ardından büyük Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in Anayasası’nın kurucu değerlerine ve onlara sahip çıkacak halkına güveniyorum.”   “Bütün mesele, gençlerimizi yarınlara Dünya vatandaşı olarak taşıyabilmek. Siyasette bazen karşı karşıya gelinir ancak esas memlekete hizmettir. Mesele, gelebilen ve gidebilen iktidarlardır. Millet beğendiğini getirdiği gibi beğenmediğini sandıkla götürebilmelidir. Demokrasilerde muhalefette olanların görevini iyi yapması şarttır. Biz de görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in izinde, partimizin milletvekilleri olarak da ilçe ilçe sokak sokak dolaşıyor, vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirip çözümler aramaya devam ediyoruz.” dedi.   Ayrıca bir partilinin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e yönelik eleştirilerini sorması üzerine yanıt veren Milletvekili Cesur, “Yalvaç’ın, Senirkent’in, Isparta’nın, Türkiye’nin ovalarını; kim suladı, nasıl sulandı, hizmeti o topraklara kim götürdü? Bugün yaktığımız elektrikte, yürüdüğümüz yolda, içtiğimiz suda, her yerde Demirel’in izi var. Bu izi kimse kaldırabilir mi? Demirel’in bu ülkeye hizmetlerini her defasında dile getirmeye devam edeceğim.” dedi.   İYİ Parti Milletvekillerinden oluşan heyet, İYİ Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından, Çınaraltı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Yalvaç tabakhane esnafına giderek onları ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen  heyet Yalvaç’tan ayrıldı.
İYİ Parti Milletvekillerinden oluşan heyet Isparta’da ilçeleri gezdi, vatandaşlarla buluştu ve temaslarda bulundu.

İYİ Parti Milletvekillerinden oluşan heyet Isparta’da ilçeleri gezdi, vatandaşlarla buluştu ve temaslarda bulundu. 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Mersin Milletvekili Behiç Çelik, İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek ve Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ile beraber parti yöneticilerinin yer aldığı heyet, Keçiborlu, Uluborlu ve Senirkent’in ardından, Yalvaç’ta da ziyaretlerde bulundu. Milletvekillerinden ve partililerden oluşan heyet ilçedeki esnafları ziyaret etti. Milletvekilleri Aylin Cesur ve Behiç Çelik, ziyaretlerde bulunma ve esnafların sorunlarını yerinde dinleme imkânı buldu.

 

Esnaf ziyaretlerinin ardından, milletvekilleri Aylin Cesur ve Behiç Çelik, İYİ Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı’nda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Başkanlığı’nda konuşan Isparta Milletvekili Aylin Cesur, “Köylerimizin muhtarlarına ulaştık ve geçen ay köylerimizin sorunlarına yönelik 106 tane önerge verdim, ancak önergelerime cevap alamadık.” dedi.

 

Yalvaç’a bir an önce bir Organize Sanayi Bölgesi kurulmasının gerekliliğine ve Yalvaç Devlet Hastanesi’ndeki uzman doktor, MR ve tomografi cihazı eksikliğine dikkat çeken Milletvekili Cesur, “Bu memleketin sorunları sadece bizim değil,  herkesin sorunudur. Önergelerime cevap gelmese de, reddedilse de, Isparta’mızın ve memleketimizin sorunlarının sonuna kadar takipçisiyim. Neye güveniyorsun derseniz;  önce Yüce Allah’a, ardından büyük Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in Anayasası’nın kurucu değerlerine ve onlara sahip çıkacak halkına güveniyorum.”

 

“Bütün mesele, gençlerimizi yarınlara Dünya vatandaşı olarak taşıyabilmek. Siyasette bazen karşı karşıya gelinir ancak esas memlekete hizmettir. Mesele, gelebilen ve gidebilen iktidarlardır. Millet beğendiğini getirdiği gibi beğenmediğini sandıkla götürebilmelidir. Demokrasilerde muhalefette olanların görevini iyi yapması şarttır. Biz de görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in izinde, partimizin milletvekilleri olarak da ilçe ilçe sokak sokak dolaşıyor, vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirip çözümler aramaya devam ediyoruz.” dedi.

 

Ayrıca bir partilinin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e yönelik eleştirilerini sorması üzerine yanıt veren Milletvekili Cesur, “Yalvaç’ın, Senirkent’in, Isparta’nın, Türkiye’nin ovalarını; kim suladı, nasıl sulandı, hizmeti o topraklara kim götürdü? Bugün yaktığımız elektrikte, yürüdüğümüz yolda, içtiğimiz suda, her yerde Demirel’in izi var. Bu izi kimse kaldırabilir mi? Demirel’in bu ülkeye hizmetlerini her defasında dile getirmeye devam edeceğim.” dedi.

 

İYİ Parti Milletvekillerinden oluşan heyet, İYİ Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından, Çınaraltı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Yalvaç tabakhane esnafına giderek onları ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen  heyet Yalvaç’tan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.