SDÜ “Dünyanın En İyi İslami Yerleşkeleri” Arasında Yerini Aldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2021 - 11:51, Güncelleme: 23.02.2021 - 11:51
 

SDÜ “Dünyanın En İyi İslami Yerleşkeleri” Arasında Yerini Aldı

Dünya Eğitim Rehberi ve Arama Motoru uniRank, Dünya üniversitelerinin en iyi İslami kampüsleri listesini yayınladı.
Dünya Eğitim Rehberi ve Arama Motoru uniRank, Dünya üniversitelerinin en iyi İslami kampüsleri listesini yayınladı. Süleyman Demirel Üniversitesi yerleşkeleri, kültür merkezleri, sanat evleri, yemek salonları, kafeteryaları, spor üniteleri, iletişim ve ulaştırma ofisleri, yurtları, eğlence mekânları, öğrenci meydanı ve 7/24 canlı yaşam alanı ile dünyanın en iyi İslami kampüsleri arasında yerini aldı. En az lisans veya yüksek lisans derecesi sunması, ulusal ve yerel kuruluşlar tarafından ruhsatlandırılması veya akredite edilmesi, uzaktan veya yüz yüze eğitim formatlarının sağlanması gibi çeşitli kriterlere göre yapılan sıralamada Üniversitemiz, 408 dünya üniversitesi arasından 19. sıraya yerleşti.
Dünya Eğitim Rehberi ve Arama Motoru uniRank, Dünya üniversitelerinin en iyi İslami kampüsleri listesini yayınladı.

Dünya Eğitim Rehberi ve Arama Motoru uniRank, Dünya üniversitelerinin en iyi İslami kampüsleri listesini yayınladı. Süleyman Demirel Üniversitesi yerleşkeleri, kültür merkezleri, sanat evleri, yemek salonları, kafeteryaları, spor üniteleri, iletişim ve ulaştırma ofisleri, yurtları, eğlence mekânları, öğrenci meydanı ve 7/24 canlı yaşam alanı ile dünyanın en iyi İslami kampüsleri arasında yerini aldı.

En az lisans veya yüksek lisans derecesi sunması, ulusal ve yerel kuruluşlar tarafından ruhsatlandırılması veya akredite edilmesi, uzaktan veya yüz yüze eğitim formatlarının sağlanması gibi çeşitli kriterlere göre yapılan sıralamada Üniversitemiz, 408 dünya üniversitesi arasından 19. sıraya yerleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.