4. kattan düşen genç kız hayatını kaybetti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2021 - 17:54, Güncelleme: 23.02.2021 - 17:54
 

4. kattan düşen genç kız hayatını kaybetti

Isparta’da bir apartmanın 4. kat balkonundan beton zemine düşen genç kız hayatını kaybetti.
Olay saat 15.00 sıralarında Pirimehmet Mahallesi 1721 sokak üzerindeki 5 katlı bir binanın 4’üncü katında meydana geldi. İddiaya göre, balkona çıkan Kadriye Atabek (15), bir süre sonra dengesini kaybederek, beton zemine düştü. Atabek’in düştüğü görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Atabek’in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri de Kadriye Atabek’in düştüğü balkon ile beton zeminde detaylı inceleme gerçekleştirdi. Kadriye Atabek’in cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından otopsi yapılmak üzere Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Isparta’da bir apartmanın 4. kat balkonundan beton zemine düşen genç kız hayatını kaybetti.

Olay saat 15.00 sıralarında Pirimehmet Mahallesi 1721 sokak üzerindeki 5 katlı bir binanın 4’üncü katında meydana geldi. İddiaya göre, balkona çıkan Kadriye Atabek (15), bir süre sonra dengesini kaybederek, beton zemine düştü. Atabek’in düştüğü görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Atabek’in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri de Kadriye Atabek’in düştüğü balkon ile beton zeminde detaylı inceleme gerçekleştirdi.

Kadriye Atabek’in cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından otopsi yapılmak üzere Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.