İngilizce İşletme Doktora Programı İlk Mezununu Verdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2021 - 12:21, Güncelleme: 01.03.2021 - 12:21
 

İngilizce İşletme Doktora Programı İlk Mezununu Verdi

SDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı İngilizce İşletme Doktora programı ilk mezununu verdi.
SDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı İngilizce İşletme Doktora programı ilk mezununu verdi. Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca danışmanlığında “The Effect of Emotions on the Organizational Citizenship Behavior Dimensions: A Comparative Study on Turkey and Jordan” konulu tez çalışması savunma sınavını başarı ile tamamlayan Dua’a Ismail Yacoub Alsaıfı programın ilk mezunu oldu. Mevcut programların yanı sıra İngilizce lisans ve doktora programları ile bölüm olarak alanında donanımlı öğrenciler yetiştirmeye devam ettiklerini ifade eden Prof. Dr. Tunca, bölüme farklı ülkelerden gelen öğrenciler sayesinde kültürler arası bir köprü kurulduğunu belirtti.
SDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı İngilizce İşletme Doktora programı ilk mezununu verdi.

SDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı İngilizce İşletme Doktora programı ilk mezununu verdi. Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca danışmanlığında “The Effect of Emotions on the Organizational Citizenship Behavior Dimensions: A Comparative Study on Turkey and Jordan” konulu tez çalışması savunma sınavını başarı ile tamamlayan Dua’a Ismail Yacoub Alsaıfı programın ilk mezunu oldu.

Mevcut programların yanı sıra İngilizce lisans ve doktora programları ile bölüm olarak alanında donanımlı öğrenciler yetiştirmeye devam ettiklerini ifade eden Prof. Dr. Tunca, bölüme farklı ülkelerden gelen öğrenciler sayesinde kültürler arası bir köprü kurulduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.