Bıçaklanan Muhtara Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2021 - 00:07, Güncelleme: 03.03.2021 - 00:07
 

Bıçaklanan Muhtara Ziyaret

Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı, bıçaklanarak yaralandı.
Bıçaklı saldırı sonucunda yaralan Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı'nın hastanede tedavisi devam ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Şehir Hastanesi’nde müşahade altında tutulan Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı’yı hastanede ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, hastane önü de bekleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve muhtarlara geçmiş olsun dileklerini iletti. İŞTE OLAYIN DETAYLARI Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı, mahallesinde bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. Emniyet Müdürü Metin Akay’ın talimatı ile Muhtar Divarcı’yı bıçaklayan şahıslar kıskıvrak yakalandı. Muhtar Divarcı’nın mahallede madde bağımlılığı için kullanılan bir meskene giren şahıslara ‘siz ne yapıyorsunuz burada’ diye müdahale ettiği, içlerinden bir şahsın Muhtar Divarcı’yı sol tarafından bıçakladığı öğrenildi. Divarcı’nın şans eseri sol böbreğinin üzerinde bıçak darbesi aldığı, böbreğine denk gelmediği bildirildi. Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, Divarcı’ya karşı yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı. Şahıslar Emmiyet’te gözaltında tutuluyor. HİÇBİR ŞEY BİZİ YILDIRAMAZ Isparta Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Büyükleblebi, yaşanan olayı kınadı. Yaptığı açıklamada; Doğancı Mahallemizin başarılı muhtarı, değerli arkadaşımız Sayın Ali Divarcı’nın görevini icra ederken kötü niyetli kişiler tarafından bıçaklı saldırıya maruz kaldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu olay biz muhtarların kamu hizmeti yürütürken, mahallemizin huzurunu temin ederken ne denli zor şartlar altında görev yaptığımızı ortaya koymaktadır. Son zamanlarda muhtarlarımıza karşı artan şiddet olaylarını kaygı ile izliyoruz. Muhtarlarımız her ne koşulda olursa olsun halkımızın ve mahallelerimizin huzuru ve mutluluğu için görev yapmaya devam edecektir. Isparta Muhtarlar Derneği olarak bu menfur saldırıyı kınıyor, olayın yakından takipçisi olacağımızı belirtiriz.
Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı, bıçaklanarak yaralandı.

Bıçaklı saldırı sonucunda yaralan Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı'nın hastanede tedavisi devam ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Şehir Hastanesi’nde müşahade altında tutulan Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı’yı hastanede ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, hastane önü de bekleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve muhtarlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İŞTE OLAYIN DETAYLARI

Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı, mahallesinde bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. Emniyet Müdürü Metin Akay’ın talimatı ile Muhtar Divarcı’yı bıçaklayan şahıslar kıskıvrak yakalandı. Muhtar Divarcı’nın mahallede madde bağımlılığı için kullanılan bir meskene giren şahıslara ‘siz ne yapıyorsunuz burada’ diye müdahale ettiği, içlerinden bir şahsın Muhtar Divarcı’yı sol tarafından bıçakladığı öğrenildi. Divarcı’nın şans eseri sol böbreğinin üzerinde bıçak darbesi aldığı, böbreğine denk gelmediği bildirildi. Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, Divarcı’ya karşı yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı. Şahıslar Emmiyet’te gözaltında tutuluyor.

HİÇBİR ŞEY BİZİ YILDIRAMAZ

Isparta Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Büyükleblebi, yaşanan olayı kınadı.

Yaptığı açıklamada; Doğancı Mahallemizin başarılı muhtarı, değerli arkadaşımız Sayın Ali Divarcı’nın görevini icra ederken kötü niyetli kişiler tarafından bıçaklı saldırıya maruz kaldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.


Bu olay biz muhtarların kamu hizmeti yürütürken, mahallemizin huzurunu temin ederken ne denli zor şartlar altında görev yaptığımızı ortaya koymaktadır.

Son zamanlarda muhtarlarımıza karşı artan şiddet olaylarını kaygı ile izliyoruz. Muhtarlarımız her ne koşulda olursa olsun halkımızın ve mahallelerimizin huzuru ve mutluluğu için görev yapmaya devam edecektir. Isparta Muhtarlar Derneği olarak bu menfur saldırıyı kınıyor, olayın yakından takipçisi olacağımızı belirtiriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.